Xan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Hepisini seviyorum...Ağaç sevmiyorum...Neden bilmiyorum...Ağaç olmak rahatsızlık veriyo...Ağaçım bi kere diye düşünüyorum...En iyi oynayan olmusum olmamısım ne farkeder...Elinde sonun kütük iyi oynadı dicekler..Yok yok ben öle iyi oynamak istemem..Ağaç gelmesin bana..kütük hatta.. en nihayetinde kütüksün derler ezerler...ağlarım küserim hayata... odun derler dahada yıkılırım biterim ben...yakarlar...oyy oyy... çok sıkılmışım dimi...ewt ewt sıkılmışım..sizde okudunuz dimi bunu?aferin aferin siz de en az benim kadar sıkılmışınız belli...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan!
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 azuahuza rooftreelen iyidir. favori herolarım : 1)nessaj str 2)anti mage agi 3)Enigma int[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 rooftreelen İyi ve takim icin yararli bir heroda Hakkaten oynamasi cok sıkıyor adami :) . Ondan baska takim arkadasini invis yapabilen hero varmi ?[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 İnvul yapan var bide=D[signature][hline]Herkes neden mutlu?
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 abi allahın odunu işte ustune konustunuza degmez :-P[signature][hline]"Every creature will taste death"
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: zlorwf, 03 Aralık 2005 10:10 tarihinde demiş ki: İnvul yapan var bide=D Omniknight baya sağlam :) ona item olarak: travel+hyper+mkb+tarras+buriza gittin mi graL[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
dioX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bence Zeus,Death Prophet ta çok ii[signature][hline]®Lancelion'un arkadaşıyım fake diil
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Zeus? Çok iyi? Ehiehi... O hero sadece oyunun başında çok işe yarıyor millet lvl 16 olduktan sonra at zeusu çöpe anca işte frag çalmak için kullanırsın ultisini o kadar.[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
raspy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: zlorwf, 03 Aralık 2005 10:10 tarihinde demiş ki: İnvul yapan var bide=D at ona bi purge nooldu invul?
dioX Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Aslında Haklısınız Öyle Kötü yönleri war ama başlarda ii kasarsan Devamı gelir bence;)[signature][hline]®Lancelion'un arkadaşıyım fake diil
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 adamın adı lord of olimpia birincisi basta tek basına ortada 2 heroyu bile rahatlıklatutarsın hatta o ikisini ezersin oyundan çıkmalarına bile sebep olabilirsin :) ondan sonra zaten dünyanın parasına sahip olduun için once refresher sonra agnim ustüne güinso çekiosun lvl 16 dan sonra işe yaramıo mu demiştiniz sadece art arda 2 ulti atsa en karizma strlerin bile yarı canı gider oyunun sonunda kac tane int herosu böyle bsy yapabilio ki bide kafalarına gözlerine yıldırımları çakıveriosun oturup kalıolar baslarda kaçanları biçme ve ortada ezici üstünlük sağlarken sonlarda oyun tarzınızı support olarak deiştirirseniz takımınızdaki herkes sizden memnun olabilir. bi de hiç unutaqmadıım bi olay ar da 3 int geldi takıma ben üst koridora gittim zeusla karsımda razor vardı sanıorum noobdu ben de necrolici repiclemiştim belk, str gelir die zeus gelmişti bütün para +3 int tabi daha lvl 3 de adamın kafasına gözüne yıldırım attım en sonunda kızdı aq(allah korusun dediğini umut ediorum) böyle heroyu diyip çıktı :D[signature][hline]"Every creature will taste death"
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Todesengel, 29 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Ben Lycan'a hep cranium basher yaparım hem köpekler hem ben stun :D lycana lotar da cok güzel oluo yanlıs anlamaın oyunun sonunda gülmek için adam bi bakıo yanıda 3 tane kocaman köpek eger landan oynuyosanız adamıon yüzündeki ifade görülmeye değer :D[signature][hline]"Every creature will taste death"
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Sirende über bi hero. Yeni favorim.[signature][hline]Herkes neden mutlu?
dioX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: DeathLord, 05 Aralık 2005 15:09 tarihinde demiş ki: adamın adı lord of olimpia birincisi basta tek basına ortada 2 heroyu bile rahatlıklatutarsın hatta o ikisini ezersin oyundan çıkmalarına bile sebep olabilirsin :) ondan sonra zaten dünyanın parasına sahip olduun için once refresher sonra agnim ustüne güinso çekiosun lvl 16 dan sonra işe yaramıo mu demiştiniz sadece art arda 2 ulti atsa en karizma strlerin bile yarı canı gider oyunun sonunda kac tane int herosu böyle bsy yapabilio ki bide kafalarına gözlerine yıldırımları çakıveriosun oturup kalıolar baslarda kaçanları biçme ve ortada ezici üstünlük sağlarken sonlarda oyun tarzınızı support olarak deiştirirseniz takımınızdaki herkes sizden memnun olabilir. bi de hiç unutaqmadıım bi olay ar da 3 int geldi takıma ben üst koridora gittim zeusla karsımda razor vardı sanıorum noobdu ben de necrolici repiclemiştim belk, str gelir die zeus gelmişti bütün para +3 int tabi daha lvl 3 de adamın kafasına gözüne yıldırım attım en sonunda kızdı aq(allah korusun dediğini umut ediorum) böyle heroyu diyip çıktı :D Sana Katılıyorum Arkadaşım Çok Doğru Söylüyosun;)Yürü Beee![signature][hline]®Lancelion'un arkadaşıyım fake diil
Scyleia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 6 serisinin su an geldigi yer bile bir felakettir. zevk icin oynamayan hic kimseye 6 serisini tavsiye etmiorum... Bug ve Hero dengesizligi sentinel le scourge arasında bile kurulamamıs durumda ki bunun baslangıc olarak yapılması gerekirdi.
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bence SB ve tinker dışında her hero dengeli şu an. Ayrıca herşey killerde 1. gelmek değil.[signature][hline]Herkes neden mutlu?
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Evet 6 serisinin gidişatini bende iyi gormuyorum zlorwf Sence 6 serisindeki Sniper dengelimi suan ? Bir bebek bile onunla oynar Hero darpane gibi para basiyo range i fazla oldugu icinde cok kolay kacabiliyor. Tek yapman gereken bekleyip para kasip tower savunmak 2 basher 1 hyperstone yapmis duruma geldinmi olay bitiyo zaten[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Herolar kolay yada zor oynatılabilir ama bence, bir önceki postumda belirttiğim gibi, herolar dengelebilir durumdalar.[signature][hline]Herkes neden mutlu?
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ezalor üstüne tanımam. Level 8 dedimi middle komple yerle bir ediyorum. hatta karşımda kasabilecek hiçbir heroda olmuyor. karşıma geçen direk first blood :P[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek. Sen de söze, dinlemek yolundan gir. Mevlana
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Peki ozaman Lord of Aventus a Bot of Travel yaptinmi Cok rahat kaciyosun yani ölümsüz gibi bisey oluyosun bu mantiklimi ? Bence 6.19 kadar hersey cok guzeldi ama 6.20 de bir suru yenilik yapmaya basladilar gene oyun bozuldu ayni 6.19 da oldugu gibi artik 6.39 da Fixler düzeltirler herseyi[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 oyun cok dengesiz olmus artık 6 serisinin hiç bi tadı kalmadı bence dönün 5.84 c ye :D[signature][hline]"Every creature will taste death"
Öne çıkan mesajlar