Twisty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 naix sven sniper[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 olay yere göre değişir. Ursa Warrior 2000 yada daha az hp'li kişileri çok rahat alabilirken broodmother'e ölebilir. Mesela Bone bir çok hero'u alabilirken stun+slow herolara karşı dayanıksız hele hele skeleton king'e çok zayıf.(3 kere üstüste critical koydugum ve öldürdügüm günü hatırlıyorum). En iyi hero diye birşey olamaz bence çünkü kesin zayıf yönünü ortaya çıkaran bi hero oluyor. Bana göre en iyi herolar derseniz: -Ursa Warrior -Shadow Fiend(ilk ability'sini kullanmayı ezberliyince çok kaliteli hero) -Bone -Centaur Chieftain -Bloodseeker
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ursa'yi gelisine repickleyen, bir tane pick oyunda secmeyen insanlar gelip buraya `En iyi Hero` diye yazdimi da bir baska komik oluyor.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ursa cilloplar cillopu bir hero. Bide spirit breaker var ölümsüz bisi=P[signature][hline] Tanrım, eğer bu forumu okuyorsan bir gün evime uğra, konuşmak istediğim şeyler var.
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ursa cok emek isteyen bir hero skadinin calismamasida cok buyuk bir dezavantaj. calissa kral olur zaten.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Battlefury de calismiyor.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Anti Mage de Anti Mage....[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
dioX Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bence Moon Ride, Venomancer, Death Prophet bu herolarda çok ii herkeze tavsiye ederim[signature][hline]®Lancelion'un arkadaşıyım fake diil
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: -Wissy, 24 Kasım 2005 21:37 tarihinde demiş ki: Ursa'yi gelisine repickleyen, bir tane pick oyunda secmeyen insanlar gelip buraya `En iyi Hero` diye yazdimi da bir baska komik oluyor. laf galiba bana? Ap'larda %70 olarak ursa'ı alıyorum. Ar'da hiç bir zaman ursa'ı repickelemedim. Yani amacın?
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Nessaj'a da dikkat.. Çok feci herodur.
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 caso gelince repicklerim, karsıma gelince repikleyene noob derim:) cünkü bana gelince stun 1 sanıye karsım gelince 5 sanıye sabit sanki :([signature][hline]fuck the fucking fuckers
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 keeper of light abi acayip sevdigim bir hero eskiden repickelrdim ama artıık repicklemiyorum herkesede tavsiye ederim pro biriyse yapcagı itemlarla ölümü tatdırı herkese[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bu topiiin ilk sayfalarında bazı kisilerin ezaloru yerden yere vurduunu benim de super hero dediimi soylemeden gecemicem :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ya aslında her hero çok güzel tabi hepsinin kullanışlığını anlamaya başlayınca. Ben 4-5 tane daha heroyu çözemedim ama Enigma ve Shadow Fiend çok güzel herolar. Enigma takım oyununda en iyi herolardan biri. Tek seferde 2-3 heroyu almayı sağlıyor. Shadow Fiend'in de ilk ability'sini kullanmayı anladım, biliyordum zaten fakat el alışkanlığım yoktu. Artık adam delirdi ne biçim hero fln bu diodu. Size doğru gelene 3 adet soktuktan sonra adam zaten yarı hp gelio bunun üstüne bide siz yarıonuz zaten topladığınız soullarla adam baktı kaçıo arkasından 3 tane saydırıonuz ve görüyoruz ki "The Scourge is OWNING!". Baya kullanışlı hero var. Ve gene yeni taktiksel olarak Ursa'ya Y&S gidip üstüne lothar aldık mı çok cici bir abazan ayı ortaya çıkıyor buda zaten direk pvp herosu. Hele hele Chen çok kaliteli bir herodur. Chaos dmg veren creepler oluyor mapta onları charmlayıp karsıda ki heronuza kastırmıyorsunuz mesela. Böyle baktıkca daha çok hero var. DotA'ı yapan adam harbi işi biliyor denge çok iyi fakat Veng. Spirit biraz abartı gibi sanki, çok hızlı dolan ve öküz gibi dmg veren magic missle var bide oda yetmez gibi devasal dmg'i ve ultisi akıllara zarar. Oyunda karsınızda spirit varsa kesin kastırmayacaksınız yoksa lvl 6 olduktan sonra "Death" sayınız yavas yavas yükselmeye baslıyor. Aklıma gelmişken Akasha, Viper ve Venom bana göre hero kastırmayan en güzel hero. Kastırmıyor kardeşim karşıda ki hangi hero olursa olsun kastırmıyor. Neyse okul başlıyor :)
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 vengeful cılgınlık otesi bisey kasmak da hıc zor deil yapılması gereken aura ve stuna verip daha sonra lvl 5 olana kadar hic fuze atmayın cunku verdii dmg komık kalıo ama 5 ten sonra arada bi fuze 6 olunca swapla kulenin onune cekip adam ne olduunu anlayamadan stunı kafasına gomup 1 veya 2 tane vurduunuzda adam ya quit eder yada kufur edip ki genelde ne olduunu herkes bilio oyuna dwm eder belirli aralıklarla bu islem yaptırılıp adam verem edilebilir tabi bide eger is gıcıklıa girerse bi blink itemi alıp agacların icinden cıkılmayan birine girilir adam gelince swap yapılır ama oldurulmez kendisiyşe basbasa bırakılır boylece bi takım arkadası onu kurtarmak icin buyuk caba harcamak zorunda kalacaktır denenmesi tavsiye olunur cok komik oluo :)[signature][hline]
Enchantres Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Beyler herkeze merhabalar baktım en ii hero muhabetti dönüo... giriim dedim ama bence cidden en ii hero karşıdaki duruma göredir karşıda Rylei , Crsytal varsa en ii düşman Omniknight olur (ztn bi kere görmüştüm -ar da 2v2 de karşı takıma slayer crystal gelmişti Omniknight'la 2v1 alıodum :) Rebel sağolsun).. Neyse ama bana sorarsanız ben gerçekten çok insandan daha fazla kafa yormuşumdur bu DOTA için saatlerde bazen takımca sabahladıgımız oldu... Turnuva önceleri. Bu arada nickime bakıp Enchantress hastası fln sanmayın ama ii kullanırım hatta Sven le yenilmezliği olan arkı yeniodum ... az kalsın ama adam benim oldugum koridordan heğ kaçtı karşıma ilk çıktıgında satanic burize ... vardı yenildim :( En zor antisini buldugumuz hero ise Slithereen Guard dır... tabi 2-3 tane düşündük.. bulduk takımca çok ii oyuncular var 3 kişilik takımız birimizin SVEN le yenilmezliği var mesela... benimle 1v1 de yapanın şansı az olur :P ama cidden varsa bu konuda iddialı gelsin İstanbul 2. leriyle ister takım ister bireysel maç yapalım --KÜÇÜKYALI / UĞURNET CAFE --
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 gercekten buraya pek yazılmadı ama omni cok cılgın bi hero ben ozellikle degene hastayım repel acıp kacan bi omniyi yakalamak için kırk dereden su getirmek gerekio karsıda omni varsa eger takım olarak ara ara fort atılarak omni oyundan bezdirilir yoksa oyunun basında cok agrı verici olabilio tabi karsısındaki hero troll veya drow ranger olursa bastan da ezilebilir ama gercekten oldukca cılgın bisey olduunu söyleyebilirim ama bana göre can basarken yanındakine dmg vermesi cok adaletsiz olmus karsında melee bi karakter varsa brz dengesiz bi büyü haline gelior[signature][hline]
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Evet omni çok yararlı bir hero.Başlarda rakip biraz bile tecrübesiz ise boot+void heal lerle karşınızdakini çok rahat kandırabiliyorsunuz.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ilk günden bu güne hala en iyisi : lycanthrope. range heroyu bile kastırmıyorsunuz, üstüne bir de tayfalarınızla random crit+stun şansı. satanic + heart of tarrasque bu heroyu ölümsüz yapar.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ben Lycan'a hep cranium basher yaparım hem köpekler hem ben stun :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b]
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Satanic+HoT kimi olumsuz yapmiyor ki? =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 dwarft snipde fena deil aslında ultsinin cd si ilerki lvl erde baya bi asa iniyo neredeyse seri bi sekilde ulti atıosun :)[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 dwarf snip? rifleman mi demek istedin?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 mesela bone fletcher çok iyi diyorlar ama bane elemental çok rahat öldürebiliyor onu hemde hiç hp kaybetmeden. Ultisi yeter allama :)[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Öne çıkan mesajlar