Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota En İyi Hero ( 6 serisi )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biliyorum zor bir soru cunku herolar arasi iyi balance kurulmus ama madem warcraft bölümü acilmis tartisalim istedim :) .

Bana Morphling geliyor cunku cok iyi oynuyorum onunla . Oyunun baslarinda mutlaka Kill yapmak zorundasiniz ama yaptinizdami Agility canavari bir makinali tufeginiz oluyo[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
  • Admin
Mesaj tarihi:
dota da en iy ihero diye bir olay yok
oyuna yeni başladıgında var ama öğrendikten sonra olmadıgını görürsün
çünkü en iyi hero senin en iyi yönetebildigin ve rakipteki herolara göre iş yapabilecek bir hero olması gerektiginden her oyun değişir.

rakipte crestfall,zeus,medusa gibi herolar varken senin heron anti mage ise en iyi herodur

sende balanar varken karşındakinde omnik knight varsa en iyi herodur...

gibi[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
Ya tabiki orasi oyle her heronun bir karsiti var farkindayim maksat muhabbet olsun :) . KOnuyu söyle degistiriyim ozm en iyi oynadiginiz hero hangisi ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
Dynamick bu fikrine hiç katılmıyorum, dota da aşırı güçlü 6 hero var elbette oyuncunun iyi oynamasına bağlı olanda bir şey ama bazı herolar direk bitiriyor.
*Balanar, Akasha, Naix, Mortred, Barathrum, Lion
Bu karakterlerin genel özellikleri kaçma şansının az olması özelliklede doğru itemlar kasıldığı zaman birde buna ek olarak özelliklerinin süper olması.Balanar, Naix ve Mortred dotadaki heroların %95 ini alabilecek güce sahip istediğini de.Buarada Akashadan kaçış şansı yok ancak teleport scrollun olucakda fln da falan, Balanarda gece orgazma ulaşıyor herkes base'e saklanıyor aueha, Naix bir defa vurdumu by by kaçabilen hero sayısı çok ama çok az ancak stun koyabilen,blink atabilen herolar ve bazı fast walking speed açabilen herolar kaçabiliyor(örn. ogre magi)
Sıralama yapmak gerekirse
1-Mortred
2-Balanar
3-Naix
Profesyonel bir oyuncuya bu herolardan biri geldiği takdirde ve düzgün oynayıp doğru itemlar kasıldığı zaman gg yazmak dışında pekde bir çaren olmuyor.

Balanar , o omni-knightı öyle bir güzel okşar ki 9 ay sonra doğacak çocuklarınıda 9a böler, 5ile çarpar ;)

Oynamayı en çok sevdiğim 4 hero crystal maiden, ogre magi, vengeful spirit ve nerubian assassin
[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-

[Bu mesaj Arloth tarafından 29 Eylül 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Arloth tarafından 29 Eylül 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bir sey eklemek istiyorum Bu Denge dedigim sey 5 Serisinde kesinlikle yok.Ben 6 serisi icin konustum . Mesela ilk aklima gelen 2 heroyu yaziyim 5 serisinde Skeleton King ve Omni Knight i rahat alabilecek bir hero diye birsey yok cunku 2 sininde mana istemeyen buyuleri var ve cok gucluler ama 6 serisinde 2 sinide duzeltmisler . 6 da bence her heronun bi çözümü uretilmis çivi çivi söker misali[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 29 Eylül 2005 12:11 tarihinde demiş ki:
5.84C icin Centaur ve Sven... Belki Slardar da girer. Diger versiyonlari bilemeyecegim.

"Dota En İyi Hero ( 6 serisi )"[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
Mesaj tarihi:
said:
Masticore, 29 Eylül 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bir sey eklemek istiyorum Bu Denge dedigim sey 5 Serisinde kesinlikle yok.Ben 6 serisi icin konustum . Mesela ilk aklima gelen 2 heroyu yaziyim 5 serisinde Skeleton King ve Omni Knight i rahat alabilecek bir hero diye birsey yok cunku 2 sininde mana istemeyen buyuleri var ve cok gucluler ama 6 serisinde 2 sinide duzeltmisler . 6 da bence her heronun bi çözümü uretilmis çivi çivi söker misali

Bazı heroların antisi varda bu saydığım 3 hero yu durdurabilecek hero sayısı çok ama çok az.

Edik:Yanlış okumuşum, 5 serisindede 6 serisindede zaten skeleton kingi alabilecek hero sayısı aynıdyı değişen bir şey olmadı, omni-knighti gözünüzde çok büyütüyorsunuz bu iki heronunda ufak oynamalar dışında özellikleri aynı idi değişen fazla birşey olmadı ki!

[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...

[Bu mesaj Arloth tarafından 29 Eylül 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu konu uzar gider sadece yaniliyosun diyorum. OmniKnight la Skeleton in 5 ve 6 serisi arasinda bir fark yok diyosunya bisey demiyorum..[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
şerrefsizce oynanan suppppport herolar en zevklisi ve en güzeli bence :D..
bane elemental rulz :P
enigmayıda bi türlü çözemedim.. oynayabilen 1 kişi gördüm dha :)[signature][hline]Bıktım..
Mesaj tarihi:
naix "0" bir herodur ...
baslangıctaki rezil hp siz str siz halleriyle sürünür ...
oynadıgım her oyunda early cok pis ezmişimdir naix varsa karşı takımda , benim koridorda değilse bile karşıma almış oyundan bıktırmışımdır ...

ancak en nefret ettigim şey olarak king bar yapmış messerschmith li bi amca bi quit ediyo itemlar naix e ondan sonrada gelde uğraş o zaman da çok sakat oluyo ,kafasını kaldırtmamak gözünü açtırtmamak hatta xp alamasına bile izin vermemek lazım ...

zeus hariç herkes zevkli ve güzel bence ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
Başlarda gelişmesi zor olan ama geliştimi önüne geleni öpen hasta bir hero naix.Naixin tek dezavantajı healthi çok az.

Naixle oynamasını bilenle hiç karşılaşmamışsın anlaşılan.

Zeus lüzumsuz bir hero bence.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...

[Bu mesaj Arloth tarafından 29 Eylül 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
en iyi hero benim ben kral vs...

ama olay su her hero bir itemla bitebiliyor oyle bir olay war:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
en iyi hero yoktur hakkaten

dynanin dediklerine imzami atarim

ancak oyunun kaderini deistirecek hero vardir

1-goblin
2-ezalor
3-silencer
4-furion

bu 4 heronun goblin haricindekinin onunde durmak mumkun deildir
her heroya onlem alinir ama bunlara alamssiniz.
bunlari 30 defa gebertsenide birsey kaybetmezler.

en iyi oynadigim hero ise
anti-mage
yurnero
slardar

en sevdigim oynamaktan zevk aldigim hero ise
pugna
lone druid[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 29 Eylül 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
6 Serisinin en iyi heroları(Bence)

1-)The Legend :-P Nerubian Weaver[Bu heroyla kim gelse üzerim]
2-)Barathrum [Oynamasını bilene 0 itemla bile rahat adam kesersin]
3-)Enchantress[Uff uff meleelerin korkulu rüyası]
4-)Bloodseeker[Bu da yeni çıkmasına rağmen ii hero baya]
5-)Faceless Void[Adamı hareket ettirmez matrix gibi bişi oluyo zati bu][signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[b]
Mesaj tarihi:
Vallla bana göre 6 serisinde en baba hero Doom
tabi bana göre ne zmn oynadıysam 6 serisinde doom la 20 den asaa kill yapmadım :))

ha en sonra 6.16 dan sonra da chenle silencer da baya bi uçmuşda hadi neys
Mesaj tarihi:
ha unutmadan söyliyim 5.84 de de benim en çok sevdiğim aştıgım hero nerubiandır nerubian tam bir kombo herosudur affetmem kimseyi(Leorici falan geçiyorum onlar abartı herolar )
bi de arkadaş şöyle bi sıramala vermıs
1-Mortred
2-Balanar
3-Naix

1: mortrete swen gelse bırak oynamasın
2: balanara Shaman gelsin o da oynamasın
3: naix e de herangi bi str herosu (naix kasılırsa iyi hero yoksa berbat)
Mesaj tarihi:
naixle kasamamak insanlik sucudur heh.
her vurusta hjeallaniyorsun daha ne olsun.
invul oluyorsun genkde yemessin basit yani.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
Naix'e eldivenle baslayip, sonra da bir iki +10 Str aldin mi zaten yonetiyor kendiliginden. Macro kullanma derdin de yok. Onu sal cayira, sen MSN'de takil...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Mesaj tarihi:
benim naix bi kere kontrolden cikip triple yapmisti haero haeor

sonrada base e dalmisti dusman agaca satasmisti heh[signature][hline]
Mesaj tarihi:
O agaci Morph'la 1 v 1 almistik. =]
Aslinda herolari degerlendirirken `max item build`de kim ne yapari dusunmek lazim. Bazi herolar her seyi alsan da bir noktayi asla gecemezler...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

• Yeni Oluştur...