Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Favori Savas Filmleri ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1940-2003 arasi savas filmleri eski bir linkde vermistim.

bakınız[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"

Mesaj tarihi:
platoon, the thin red line, full metal jacket, batı cephesinde yeni birşey yok ( ingilizce adı tam yazamıycam şu an ama güzel bir filmdi eski klasiktir ) , Kuwai köprüsü, The longest day... böyle gider eskileri de saymak gerekir bence... bir de bir tane daha vardı gene böyle müttefikler hollandada bir yere indirme yapıyor işte büyük kayıplara uğruyorlar robert redford anthony hopkins flm oynuyor ismini hatırlayamadım şu an çok iyi filmdir...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel -

[Bu mesaj fortinbras tarafından 04 Aralık 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Enemy at the gates, Er Ryan'ı Kurtarmak, Kardeşler Takımı, Platoon, Pearl Harbor, The Patriot.Aklıma bunlar geldi.[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM

[Bu mesaj Sabrina tarafından 07 Aralık 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Lord of the rings
Kral Arthur
Troy
Pearl harbor
Cennetin Krallığı[signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111
Mesaj tarihi:
Lotr
Troy
Cesur Yurek
(ayrıca toplu tufeklı sawas sahnelerını pek sewmıyorum.Ama er Ryan baya guzel bi filmdi)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
Pearl Harbor
Enemy at the Gates
Er Ryan'ı Kurtarmak
Karaşahin Düştü
Lotr: ROTK
Cennet Krallığı(kuşatma sahnesi)
Star Wars 3 uzay savaşı
Last Samurai (özellikle samurayların son hücumu çok güzeldi)[signature][hline]May the force be with you, always!
  • Yeni Oluştur...