-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bugün farkettim ben bazı eşyalarıma çok bağlıyım onlara birşey olduğunda veya kaybolduklarında çok üzülüyorum.mesela biraz önce okul kazağımı giiimeye çalışıyordum ama çok uykulu olduğum için gözlüğümü taktığımı farketmemişim ve ben kazağı zorlayınca o da (canım benim:( ) kırıldı!!yarım saattir,oturmuş ağlıyorum.lütfen kafaya almayın benim ona karşı bi bağlılığım vardı.bi çok güzel manzarayı veya yüzü onun sayesiinde görmüştüm.yada test çözmeme yardımcı oldu yani kısacası bi eksikliğimi gideriyordu.bugün yeni bi tane alınacak,ama çok koyduu yaaa!!paylaşmak istedim teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bugün yeni bi gözlük alıncak ona alışmaya çalışacağım sonra onuda sürekli kullandığım için onada bağlanacağım ve oda ya kırılcak ya da kaybolcak yani bu bi kısır döngü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 mal, mülk nedir ki. gözlüğünü kaybettiğine boşuna ağlama, üzülme. İnsan arkadaş, eş dost kaybedince üzülmeli.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: -gg, 01 Aralık 2005 07:22 tarihinde demiş ki: napcaz ? lens kullanacaz.. her ay birer tane takıp eskiyince atıcaz işte.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 lensler sorun çıkarıo en iisi gözlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 geçmiş olsun ala neyse bıran once gıt doktora baksın gozlerıne versın yenı bı gozluk hadı okuluda ektın bugun :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 benim çok çok kıymetli bir yüzüğüm bir de yastığım var ah yastğım canım benim çooook özledim :/[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yeni cam taktırsan olmuyo mu. aynı gozlugu kullanırsın işte.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gozlukten kalanlara shrine yap adak fln sun...[signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 benim en onemli e$$egim var cnmcm aldiiii...:D dolu pofidik seylerim var hediye filan.. bide yuzugum var..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 onun verdigi, benim icin büyük anlami ve hatirasi olan esyalara birsey olursa yakarim hic acimam ![signature][hline]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 eşyalara baglilik bende de var, neden anlamıyorum ama cok onceden aldıgım bir cok eşyayı kullanmasam bile tutuyorum. Kotu bi alişkanlik. annem senin evin olursa ilerde, belediye temizliğe gelir diyor.[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 anahtarım, banyo lifim, bide southpark saatim[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 çoğu ınsanın aksine cep telefonuna bağımlı bir ınsan değilim.hatta yanıma almassam fark etmem tek: saatim nıvea lipstick cherry.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: -alatariel-, 01 Aralık 2005 09:23 tarihinde demiş ki: lensler sorun çıkarıo en iisi gözlük... en iisi lazerle ameliyat :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 biriktirdiğim içki şişelerimin başına bişi gelirse oturur ağlarım bi köşede...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bilgisayarım ve kolyem..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 benim de cok sevdigim bi kursun kalemim vardi yanlis degilsem fabelindi gumus rengiydi sinav kalemi yaziyodu ustunde,onunla girdigim hic bir sinavdan iyi not alamadim hatta oyleki ilk sene uni ye bile giremedim onun yuzunden ama hala sakliyorum serefsizi:)[signature][hline]why should i start to talk why?? there is a rat in my kitchen what i am gonna do...boom boom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bilgisayarım.....Tabiki daha iyisi gelirse eh o zaman iş değişir...Eski bilgisayar olur artık o....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 güzel bişi oldu gözlüğümü tamir edebildiiler şimdi kendisiyle mutlu mutlu yaşıyoruz kaldığımız yerden onun sayesinde o çok sevdiğim yüzü tekrar net olarak görebiliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 5 yildir ayni telefonu kullaniyorum ezildi büzüldü kirildi çizildi herbibok basina geldi ama telefonumu seviyorum kullanilamaz hale gelene kadar kullanicam...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 5 aydır. vay be koca 5 ay :D[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 çöp oda olucak odam ya. atmıyorum eşyaları , depo yapıyorum. gaz sıkışmasından havaya uçucam o olucak. ^^[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 arabanın eski-değişen parçalarını bile saklıyorum en son rotilleri aldım mağza hurdalığa döndü[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 "sahip olduklarımız zamanla bize sahip olmaya mi başlıyo"dedim bi ara... neler dediler bana neler.....ölee amaaa [Bu mesaj ankhsenamonn666 tarafından 08 Aralık 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar