Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eşyalarımıza olan bağlılığımız

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

bugün farkettim ben bazı eşyalarıma çok bağlıyım onlara birşey olduğunda veya kaybolduklarında çok üzülüyorum.mesela biraz önce okul kazağımı giiimeye çalışıyordum ama çok uykulu olduğum için gözlüğümü taktığımı farketmemişim ve ben kazağı zorlayınca o da (canım benim:( ) kırıldı!!yarım saattir,oturmuş ağlıyorum.lütfen kafaya almayın benim ona karşı bi bağlılığım vardı.bi çok güzel manzarayı veya yüzü onun sayesiinde görmüştüm.yada test çözmeme yardımcı oldu yani kısacası bi eksikliğimi gideriyordu.bugün yeni bi tane alınacak,ama çok koyduu yaaa!!paylaşmak istedim teşekkürler..
Sosyal ağlarda paylaş

eşyalara baglilik bende de var, neden anlamıyorum ama cok onceden aldıgım bir cok eşyayı kullanmasam bile tutuyorum. Kotu bi alişkanlik. annem senin evin olursa ilerde, belediye temizliğe gelir diyor.[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Sosyal ağlarda paylaş

benim de cok sevdigim bi kursun kalemim vardi yanlis degilsem fabelindi gumus rengiydi sinav kalemi yaziyodu ustunde,onunla girdigim hic bir sinavdan iyi not alamadim hatta oyleki ilk sene uni ye bile giremedim onun yuzunden ama hala sakliyorum serefsizi:)[signature][hline]why should i start to talk why??
there is a rat in my kitchen what i am gonna do...boom boom
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...