Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Maçın skorundan çok allah korusun fener yenerse o sahadan kaç kişi çıkabiliri merak ediyorum. Paf takımıyla yaptığı maçta bile sahaya yabancı madde atabilen Trabzon seyircisinin en nefret ettiği takım olan Fenerbahçeye arada tel örgüler olmadan yapabileceklerini düşünmek bile tüylerimi ürpertiyor. Umarım ben yanılırım ve fair play çerçevesinde bi maç geçer.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denyosavar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 isalla bu zor deplasmandan 3 puanla dönücez ve artık güzel günler bizi beklicek :) ya bide bu trabzon seyircisinin acayip bi nefreti war fb ye anlamıyorum..? neyse sag salim bi galibiyet alır döneriz..temennimiz bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ben sanmıyorum bişey olucağını. o tel örgüler varken taraftarlar için o tel örgüler aşılması gereken birer engel, adeta tahrik ediyor şimdi tel örgü yokken sahaya ineceklerini zannetmiyorum, yine maximum sahaya birşeyler atarlar diye düşünüyorum inşallah yanılmam[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 turk futbol tarihinde aci bi gun olacak yarin tel orguleri tekrar cekerler artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denyosavar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: Delanoresse, 15 August 2003 17:31 tarihinde demiş ki: fener yenmemeli gecen hafta kuponum fener yuzunden yatti bu hafta fener YENİLMELİ! hani ilahi adalet kapsaminda..[hline]"HEPİMİZ ZENCİYİZ!" :D herkesi yatırıyo fener.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 şükrü saraçoğlunda gs ile yaptıgınız maçta sahaya bissürü sey atarken iyiydi :) yusuflama modu suan fb de eheh ben pek bişi olacagını zanentmiyorum çünkü büyük ihtimal le trabzon maçı alıcak ama tansiyon arada yükselicektir bu tip maçların atmosferi böyle. ama güvenlik önlemleri baya sağlam olur[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 hoca topicde Gs ile ilgili bişi geçiyomu...ı-ıh e sen ne demeye ortaya atlıyosun yeni gelin misali... ;)[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ya gs nin geçmesinin gereği yok kardeş örnek verdim ben(gs den örnek verdim baska takımda söleyebilirdim) simdi aynı sekilde sahaya yüzlerce yabancı madde yagdıran bi fb seyircisi var , yani sütten cıkmış ak kaşık degilsiniz, etme bulma dünyası bu :) biz umalım ki çok önemli şeyler olmasın[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Hiç bir olay çıkmıycak. Ts 3-0 alıcak. (daha farklı da olabilir.) çok mu abarttık nedir. :) [hline]Eeht, 07 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ayıdan post gavurdan dost olmaz. Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 umarım olay çıkmaz ama çıkacak gibi geliyo bana. tel örgüsüz bi stadda ilk maçın ts-fb olması kötü. maç için de feneri ligin dibinde bırakacak bi skor olsa güzel olur diyorum [Bu mesaj Kenderleme tarafından 15 August 2003 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar