Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

claaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Okuma yazma bilmeyenler için gece açılan kurslar var. Gerçekten faydalı 60 yaşındaki insanlar bile gidiyor.[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: Az kaldı...

[Bu mesaj bilinc tarafından 08 Aralık 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
bilinc, 08 Aralık 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
Okuma yazma bilmeyenler için gece açılan kurslar var. Gerçekten faydalı 60 yaşındaki insanlar bile gidiyor.

+999999999999999999999 ısrarla 99999999999[signature][hline]lvl 62 char satılıktır Server Diez Mersin İstanbul Ankara bu şehird dışından kabul edilmez..
İtemler
+8 shell pauldron
+7 shell helmet
+7 shell pads
+7 shell gountlet
+8 chitin boot
+8 dual shard
+3 dual elf ring
+3 pp
+2 dual rol
+2 dual re
+2 elf belt
kasada 20gb
1 kasası buff acc dex ile dolu
sanırım başka bişey kalmadı
Fiyat Olarak 600 Ytl dir indirim yapılmaz kesinlikle msn [email protected]
:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:
Mesaj tarihi:
Konu açarken "clan" diye açsaydın arama yapacak olanlara yardım ederdin.Sen onlara etmedin bu insanlar da sana etmeyecek =][signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Mesaj tarihi:
said:
Okuma yazma bilmeyenler için gece açılan kurslar var. Gerçekten faydalı 60 yaşındaki insanlar bile gidiyor.

ewt gercekden güzel birşey.. :D[signature][hline]Areste ALınık +8 Shard +7 Dark Vane Özel msj atsın satmak isteyenler..
Mesaj tarihi:
said:

Bu ben değilim dibi?[signature][hline]Bir zamanlar paralı,güçlü,grurlu bi cacerter evarmış.15 org olsa 15inide yararmış.eline bi dirink verseler deler geçermiş.yakiii hack yiyene kadar.

Sarsie_ seni özlüyom,benim lv 62 çarım ne anılarım var senle gmle de kapıştık herşeyle kapıştık geri dön cacerterim:(
  • Yeni Oluştur...