Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana isim lazım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şirket olarak akü işine giriomuşuz.türkiyede üretip rusyada fln satıcakmışız.babam geldi bana böyle böyle bi işe gircez bana akü ismi lzm sende bi araştır netten dedi.gücü fln çağrıştıran dedi. sizden bu konuda yardım istiorum . bu işi pati ahalisi bilir dedim:D.ciddi olan fikirleriniz varsa yazın buraya pls:D.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Mesaj tarihi:
[spo1=onlar kendini bilio]ciddi soruoz lan geyik yapmayın:D[/spo][signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Mesaj tarihi:
beygirgucu.com geldi aklıma (:[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel!
Mesaj tarihi:
hm
maytheforcebewithyou akü

ama anlamsız bişi bulun bence, POVVER gibi olmasın yani,
mümkünse x le başlasın.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Mesaj tarihi:
Xserious batteries[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
babo babo akü yok
kaputu acık bırakrsan olmas tabi
babo akü komple yok
wtf ?

[Bu mesaj hellspe tarafından 07 Aralık 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
acmuthor? o_O (accumulator dan türetmeye çalıştım :|)[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel!
  • Yeni Oluştur...