Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jail

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
runuo için jail sistemi arıyorum.küfür eden bi playerı başka playerın [kufur yazıp seçmesiyle staffa ileti gidicek.staffda online olduguğunda [kufurlist yazıp küfürleri okuyaiblecek yani speech logları ve kararını verip jail vericek veya vermicek.çok acil lazım arkadaşlar varmı bildiğiniz böyle bir script?
Mesaj tarihi:
bana paticik de ortam çok iyidir,herkes acaip yardımseverdir,süperdir insanlar dedikleri için buraya gelip üye oldum.bir shard açacağım vede scripter arıyorum , ilan vermek bu konuda yasakmış anladım.script aramaktamı yasak?evet açacağım shardın scriptlerini buradan toplayacağım belki ne değiştirir?
Mesaj tarihi:
Bence küfür adam en yakın arkadasına muhabbet esnasında ediyorsa ki şiddeti aralarındaki yakınlıga baglı hiç bir şekilde ceza verilmemeli.

diğer alternatif ise hakketen dozu kaçıran playerlar. bunun için sorunsuz çalışan bir script yazılamaz. biliyoruz ki a.q. nun yerine a.k. a.m.k. gibi istedigin kadar uzatarak yazabiliyorsun.

işin temizi pagelere zamanında giden zeki ve yorum yapabilen bir kaç yetkili yeterli olacaktır.

[spo1=dip not]küfür de hayatın bir gerçeği ben severim ve hay a.k. derim arada duruma göre yani ???[/spo]
Mesaj tarihi:
world of uo daki sistem hoşuma gidiyor benim zaten o tarz birşey arıyorum.mesela staff hiç bir şekilde küfüre müdahale etmiyor çünkü adam arkasşıyla küfürleşerek konuşuyor.onu jaila alırsanızda arkadaşı page atıyor niye aldınız herifi içeri.ben onun bana küfürü edebilmesini sevmiştim vs gibi şeyler soyluyor.ama wou daki sistemde dielim iki adam küfürleşio veya direk başkasına küfür ediyor.rahatsız olan kişi [kufur yazıp küfür eden kişiyi targetladığı anda staffın ekranında yeni küfür iletisi alındı yazısı cıkıyor.staff da onu gorunce [kufurlist yazıp karşısına cıkan gumpda küfür edenleri goruntuluyebiliyor.seçip logları okuyor.boylece edilen küfür karşılıklı mı değilmi hakaretmi vs anlıyor ve ona gore yaptırım uyguluyor.
  • Yeni Oluştur...