Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 [spo1=Alıntıdır][/spo] bu ne ya ilk defa böyle bişi görüom forumtr de gördüm ve millet bende vardı yok arkadaşımda vardı fln diolar Sallıyolarmı acaba?[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 evet var boyler birşey. Hatta henuz kimsenin goremedigi Iron ring bilem war. bir rivayete gore flame rock tan cıkıomuş. ( yada gm den hediye:D) ne kadar dogru bilemijem...[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 170k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leeroy_Jenkins Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Başımız Taş yagacakk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Onu takında +kaç HP gelir acaba xD ben gidiyom flame Rock Kesmeye Muahahah xD xD Bir ara Topalandık toplu golem keselim dedik.Biri party almadık die ustumuzue flame rock çekmişti.Onuda arada kestik shell cıkmıtı hatta kutuyu ben açmıştım be OMG olmuştum xd xD Sonra 20 tane daha kestik FP başka birşey çıkmadı :S ama o yaratıktan çıkacana inannırım kekuru misali 10000 kekuri den bir ring çıktına gore 10 000 tane flamedende bundan dusebilir xxD BUT volcanic ROC ondan herşey düşer xD xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Pardon beyler. Flame rock dedim Volcanic rock olacak.:D hep karıstırmışımdır[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 170k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 onu bulacan da kesecen :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 OMG bunun +4+5i HERO yapar adamı^^... gerçi +0'ı bile gral bişey...lolehh defe HP'ye bak biz magelre 200hp veriri ancak wairirorlara 400 fln vericek herhalde hp??....pöff^^...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Volcanick rock denen arkadaş 3 nova birden taktigi kullanıyor. TestKnightte oynarken GM moradonda Miraselth in yanına kondurdu bitane. Arkadaş elini kaldırdı. Gokten 3 nova dustu. Moradon da canlı kalmadı. Ama ne oldu 500 tane civciv kestik Volcanic i:D Civcivi kucumsemicen arkadaş...[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 170k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sAllamA Yok Aresde MAtrix00000 diye bi adam var Sacred'ta galiba ondada var iron earring czde önümde merchant açtı...[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 "Hyper healing" olayı nedir? Daha mı hızlı hp reg. oluyor?[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 o da dediklerine göre 720hp pot içersen 1440 doluomuş yuh diyorum başkada bişi demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: ChALLeNgE, 07 Aralık 2005 18:51 tarihinde demiş ki: sAllamA Yok Aresde MAtrix00000 diye bi adam var Sacred'ta galiba ondada var iron earring czde önümde merchant açtı... desene areside kaybediolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 cypherda oynarken vardi bende ondan[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hyper healing kendi kendine heal basiyor sana[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:48 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ya bu nerden çıkar ne yer ne içer dicem ama Ares ede böyle bişi geldiyse küllüm batırdılar server ı derim[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 warptahsdream de var[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 omfg nin açılımını biri yazıp manası açıklarsa ne kadar kötü bir söz oldugunu daha iyi anlarsınız.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 omfg means oh my fuking god ;([signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kendi tanrınıza ne dediğinizi düşünün bu kelimeyi kullanmadan önce. gavurların her dediğini taklit edeyim die de bi tarafınızı yırtmayın. teşekkürler ege.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuhahaha Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 iron earing trolking ten duser ama dusme olaslıgı cok az onlar kesin GM hediyesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 OLABİLİR BENCE NEDEN OLMASIN :D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 evet tk dan düşüo ama sq den in düşme olasıgılıgından bile az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Marl0_on, 08 Aralık 2005 11:16 tarihinde demiş ki: warptahsdream de var direkt isim verdi adam XD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 cok seyrek olacak ki drop alanini gormedim ama isoloon'un droplari arasinda da var bu.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hehe gm in sihirli elinin değmesi gerekir sanırım düşmesi için :)[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar