Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Avea kullandığım telefonum kayıtlı(mesaj gelmedi) Turkcell kullandığım telefon kayıtlı değil(mesaj gelmedi)[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hızlı sistem senin telefonu aldığın yere bayilik vermiştir. yani orası normalde "sahtekar ticaret" tir ama hızlı sistemle yaptığı üyelik gereği onların ismini kullanır. bu olay çok ciddi bi suç olduğundan hızlı sistem genel müdürlüğü nü bu konuda bilgilendirirsen orası hakkında yaptırım uygulayabilirler. isim haklarına değer veriyolarsa bayilikten atarlar. senin mağduriyetini gideremeselerde bu şekilde süper intikam alırsın benden sölemesi...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 IMEI numarınızı ücretsiz öğrenmek için telefonunuzdan *#06# yi tuşlayınız. ov bilmiyodum ii oldu[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 banada geldi mesaj lol[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koray Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 geldiyse geldi bana ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Seni ilgilendirmiyorsa neden cevap veriyorsun arkadaşım ?[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koray Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben bu forumun taçsız kralıyım öpün bakayım elimi de barışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 D şıkkı kesinlikle böyle ceza görülmemiştir herhalde :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
charlotte Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 aynı sorun bendede oldu. capitol teknosadan aldım telefonu kaçak die turkcell msg göndermiş. ama turkcellin gönderdiği numarayla tel ımeı numarası farklı. bende hiç bişiy yapmadım, biçok arkadaşım benle aynı durumda şu an[signature][hline]everything is easier than one thinks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sıktınız ama gazetelerde bas bas bagiriyor adamlar ne yapmaniz gerektigini siz hala ona kafam girsin buna bacagim derdindesiniz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bide eger son 4 aydırmı ne sim kartınızı herhangi başka kayıt dışı bir telefona taktıysanız yine mesaj gelıyormus ve tıpış tıpış 5 ytl odemek zorundaymıssın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar