Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

napcam ben?

lonly_restless

Öne çıkan mesajlar

ya birini çok sevdim galiba.emin diilim ama oda boş diildi sanırım ama artık başkasıyla birlikte.onu artık sevmiyorum ama hala onunla kız arkadaşını görmek istemiyorum.ona kızgında diilim.kıskandıımıda sanmıorum.çünkü zamanında bana ii şeyler hissettirmiş bi insanın mutlu olması beni rahatsız etmez tam aksine mutlu bile olurum onun adına.ama sorun şu;ben"faydam yok bari zarar vermiim" die pek karşısına çıkmamaya çalışıom.çünkü görünce beni sanırım biraz rahatsız oluo.ama ne biliim genede bende onun rahatsız olmasından rahatsız oluyorum galiba.acaba hala onu unutamadımmı?unutamadıysam şu aşamadan sonra atlatmak için ne yapiiim?
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bişey yapma zaten unutabilecek durumdaysan bişey yapmasanda zamanla unutursun yok unutamayacak kadar kötüyse naparsan yap unutamazsın.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz yanlız kalmaya ihtiyacın var belliki onu daha tam olarak unutamamışsın ama zamanla bunu başarabilirsin...Birisine değer verdikten sonra onu unutmak kolay değildir ama unutuncada hatırlamak için pek fazla sebebin olmaz bence durumu zamana bırakmayı dene ...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaman genelde sevenlerin yanında olmamıştır. Kanaatimce sen onu unutamamışsın. Yani bu ne kadar aşk olmasa da.. bir şairin dediği gibi " Adlarını unuttuk, sevgilerini unutmadığımız halde " misali sadece ona hislendiğin zamanlar, aklına gelen hatıralar, takılmış kafana. Yanlız kalmak, düşünmek, bunların hiç biri insani gerçekten rahata erdirmiyor ve aksina daha da bunalıma sokuyor. Şöyle geyik muhabbeti denizine sürekli açılan bir çevrede takıl bir kaç zaman. Ayrıca aşksız kalamayan biriyim diyorsan kendine başka birini bul. Garanti veririm ki bu söylediğim iki şey sana onu temelli unutturacak ve seni rahat ettirecektir.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...