lonly_restless Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya birini çok sevdim galiba.emin diilim ama oda boş diildi sanırım ama artık başkasıyla birlikte.onu artık sevmiyorum ama hala onunla kız arkadaşını görmek istemiyorum.ona kızgında diilim.kıskandıımıda sanmıorum.çünkü zamanında bana ii şeyler hissettirmiş bi insanın mutlu olması beni rahatsız etmez tam aksine mutlu bile olurum onun adına.ama sorun şu;ben"faydam yok bari zarar vermiim" die pek karşısına çıkmamaya çalışıom.çünkü görünce beni sanırım biraz rahatsız oluo.ama ne biliim genede bende onun rahatsız olmasından rahatsız oluyorum galiba.acaba hala onu unutamadımmı?unutamadıysam şu aşamadan sonra atlatmak için ne yapiiim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Daha bazı şeylere kendin bile karar verememişsin, biraz yanlız kal düşün taşın kendin karar vericeksin.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yalnız kalmakmı?mümkün diil.okulda arkadaşlar evde bizimkiler....yani düşündüüm zaman durgun olurum bunu farkeden ailem ve arkadaşlarım direk başıma toplanırlar.gerçi ailemde arkadaşlarımda biliio ama ne biliim yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kapan odana, aç müziğini, yalnız kalmak bu kadar basit.[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hiç bişey yapma zaten unutabilecek durumdaysan bişey yapmasanda zamanla unutursun yok unutamayacak kadar kötüyse naparsan yap unutamazsın.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bnce çoktan bitmiş bi ilişki madem başka bi sevgilisi de war, o zmn bunları düşünme bile artıq... heralde rahatsız olur, yeni sevgilinleyken eski sevgilini görmek seni hiç rahatsız etmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 biraz yanlız kalmaya ihtiyacın var belliki onu daha tam olarak unutamamışsın ama zamanla bunu başarabilirsin...Birisine değer verdikten sonra onu unutmak kolay değildir ama unutuncada hatırlamak için pek fazla sebebin olmaz bence durumu zamana bırakmayı dene ...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Zaman genelde sevenlerin yanında olmamıştır. Kanaatimce sen onu unutamamışsın. Yani bu ne kadar aşk olmasa da.. bir şairin dediği gibi " Adlarını unuttuk, sevgilerini unutmadığımız halde " misali sadece ona hislendiğin zamanlar, aklına gelen hatıralar, takılmış kafana. Yanlız kalmak, düşünmek, bunların hiç biri insani gerçekten rahata erdirmiyor ve aksina daha da bunalıma sokuyor. Şöyle geyik muhabbeti denizine sürekli açılan bir çevrede takıl bir kaç zaman. Ayrıca aşksız kalamayan biriyim diyorsan kendine başka birini bul. Garanti veririm ki bu söylediğim iki şey sana onu temelli unutturacak ve seni rahat ettirecektir.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 zaman herşeyin ilacıdır merak etme...[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 unutmamışsındır ;)trust me ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 senin gidisat boktan . ac bir bira . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar