B_a_H_a Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 beyler a1e geçeyim dedim. too many users are logged.... fln fln gibi şeyler yazdı. hadi a2 olsun bari dedim. a2ye girerken loading objectste pc takıldı reset attım. şimdi your acc use fln gibi yazı .ıkıyo. dc ver diyom ok a basıyom loadin please wait çıkmadan dc from server. sizce bu eski ko günleri mi yoksa ayvayı yedim demek mi (ban yani)[signature][hline]ID:B_a_H_a Server:Ares LvL:5x Clan: CHOS€Ns™ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 valla bişey anlamadım :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ne eski ko neden ban sadece işe yaramaz bir oyunun ortaya çıkardığı basit hatalar[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bak şimdi aga. diyelimki arkadaşın senin charla oynuyo. sen girerken bi ekran çıkıyo. your account use. işte dc vermek istiyormusun diyo. neyse. o çıkıyo bende ve girerken dc oluyorum. serverları göremeden. benim kasa biraz ezikte. gireerken loading objects te takılıyo. resetlemek zorunda kalıyom. olay bu[signature][hline]ID:B_a_H_a Server:Ares LvL:5x Clan: CHOS€Ns™ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hehe olur olur ben bu oyunda -1 hatası görmüş adamım çıkar çıkar daha çoookkkk olur oyle şeyler[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 o zaman arkadaşın charı benim kasada neden giriyo? öff ne acayip oldu bu oyun ya japkoyu bırakmasaydım ne güzel iticideydim server olarak. serverın ismi yeterdi.[signature][hline]ID:B_a_H_a Server:Ares LvL:5x Clan: CHOS€Ns™ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 -1 değil walla "dc from server" ya. ezcem artık oyunu. sadece benim acc girmiyo 12 accde de girdim.[signature][hline]ID:B_a_H_a Server:Ares LvL:5x Clan: CHOS€Ns™ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Aynı şey bende var kafayı yicem düzelimiyo! [spo1=ben bunu makineye uyguladım.]hüe modem out![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: B_a_H_a, 08 Aralık 2005 20:04 tarihinde demiş ki: bak şimdi aga. Bu forumda aGalar yok.[signature][hline]NP:12875/85525 lvl: 56 (my RoguE)/62 (my priest) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar