narin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 1300 $ a kadar laptop alicam ne önerirsiniz ? .. Masaustu alsana demeyin cunku paris-istanbul hattinda yasiyorum .. 1300 $ inda ustune cikmasin ..[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 selam, toshiba al diycem ama türkiye distribütörü ve servisi rezalet ötesi. asus al. hem kaliteli, hem de türkiye distribütörleri adam gibi. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sonoma mi dothan mi ?[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 su nasi ? [signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 selam, dell düşünme. benim için tofaş gibi. üretimi fazla ama kalitesi yüksek değil. http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=5 buradan uygun seriyi belirle kendine önce :) bence işlemci gücüne çok abarma, onun yerine daha zengin içerikli birşey al. hafiflik önemli elbette. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 selam, misaller; http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9133&productid=bd46314 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9133&productid=bd46037 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9133&productid=bd46036 narin özelden msn lütfen ;) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Asus a6v Acer Aspire 5024 WLMI Ancak bunlar 1300+kdv modeller. Bu modelleri yazmamın nedeni bu dönemlerde en iyi fiyat/performans değerine sahip olmaları. Yani ikisi de çok uzun ömürlü notebooklar, hatta kapış kapış gidiyorlar ve daha önceden sipariş vermeden/ayırtmadan satın alma şansınız yok gibi. Bu ürünler hakkında bilgi ve daha fazlası için ; Tıklayın[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 paramecium verdiğin linklerdeki laptoplar 1300$ ın üstünde. bi tanesi 1265$ oda alınacak gibi değil. :/ biraz daha para biriktirsen narin? toshiba ya da sony alsan? çünkü 1300$ a alacagın laptop 1 sene sonra seni üzebilir.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kararimi verdim bunun ustune konusalim : ne diyosunuz ? [signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hayırlı olsun =) o fiyata o özellikler iyi bana göre.marka acer deilde başka bişey olsa daha iyi olurdu ama tabi bulunmuyo o fiyata =)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bence o fiyata o ozellikler imkansiz zaten 2 sene icinde gene degisicek .. cunku siz ne kadar iyi bi marka alirsaniz alin her zaman daha iyi bi sistem gerekiyor .. Ayrica acer da kotu bi marka degil .. Tek konu babami ikna etmeye kaldi ..[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 selam, toshiba alınmazzzz. türkiyede alınmaz yanlış anlaşılmasın. adamlar bozulan toshibayı tnt ile singapura yollayıp yaptırıyorlar 1 haftada. neden? çünkü tr servisi 3 ayı geçirebiliyor :) www.sikayetimvar.com okuyun ve ürkün. ayrıca ben de muhattap oldum onlarla. bana söyledikleri şuydu; 24X cdromlar ancak 2X ile yazılmış cdleri okumayı garanti ederler!!! istediğiniz yerinden buyurun yakın ;) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 tamam hosta param ben kdv dahil 1300 $ a kadar bisi ariorum ve o fiyata toshibada pek bisi yok ..[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Datron aldım yaz sonunda. Performansından çok memnunum. Sadece dış kasası biraz adi gibi. Özen göstermek gerekiyor yani. Onun dışında performansından çok memnunum. Sonoma 1.73Ghz bu arada ... Ne yazıkki wireless ve dvd rw yok ama diğer modellerinde vardır muhakkak. 1121$ a almıştım kdv dahil.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 fiyatıda uygun güzelmiş hayırlı olsun.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar