asit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 efendım çizgi film çok eskı bir zamana ait .. iki şey biliyoruz -bir şaşı gözlu aslan vaar. -c ile başlıyabilir bu çizgi film varmı hatırlıyan..[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 dam üstünde saksağan öter allah deyü deyü:)[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 onu geç Aslan Kral vardı eskiden ne izlerdik bea[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation [Bu mesaj Edurus77 tarafından 07 Aralık 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Edurus77, 07 Aralık 2005 10:37 tarihinde demiş ki: onu geç Aslan Kral vardı eskiden ne izlerdik bea Ya bu nasıl bir mesajdır?! Yani bu kadar mı belli bir post kasma mesajı olur? Peki bu mesaj nasıl atılır? 2 yol vardır 1) Senin dediğin anime bana lion king i hatırlattı o da xxx özelliklere sahiptir ( bkz: bilgi alışverişi) 2)*Yeni topic acılır* Gecen gün başka bir arkadaşın postundan esinlendim, aklıma Lion King geldi... İşte yapımcısı şu, şu senede çıkan bilgi verici bir topic hazırlanır... Tabii sen bu mesajı muhtemlen okumayacaksın bile ama ben yine bi umut okursun veya çizgi dünyasını kirleten başka arkadaşlar okur diye yazıyorum...[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Falla Heç Hatırlamadım...Yüce..Şş..Sakin..Olmadı Bi Yerde Kıstırı Döveriz Sakin Ol..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Kimba the White Lion diye bisey var ama aslan sasimi bilmiyorum. hatirladigim kadriyla basarisiz bi diziydi, yani ben sevmezdim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bunu bana soran kişi 32 yasında ve kendi gençliğinde seyretiiğini söylemişti. arşivi taradıgımda eskı fılmlere ve çizgifilmlere ait linkler verilmişti, onlara da bakdım. bir umıt topic açtim ama hatırlıyan yok.. yınede tesekurler efendım : ) kibar kişi asit.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: asit, 07 Aralık 2005 00:11 tarihinde demiş ki: -c ile başlıyabilir bu çizgi film C ile bi Clamentine hatirlarim ama onun da adini doru mu yazdim bilmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Clarence the Cross Eyed Lion[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 süpersın painlover !! tesekurler : D[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 önemli değil =)[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 vallaha brova yani.bukadar ipucundan bulmuşssun:)[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar