mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Özhan Canaydın Kulüpler Birliği Başkanı Oldu bide adam için gs'den gitsin diyosunuz :) İşallah daha uzun seneler kalır gs'nin başında. Tebrikler Özhan Canaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Fenerbahçede kulupler birliğini tanımıyoruz artık demiş.Bir fenerbahçeli olarak Özhan Canaydın gs başkanı adayımız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Yiyim onun başkanlığını yeter artık. İstenmediği yerde durmasının bi anlamı yok. Gitsin başka klübün başkanlığını yapsın. Galatasaray'ı kaldırabilecek kapasiteye sahip değil.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 tebrikler[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 özhan canaydını 10yıl daha gs başkanı olarak görmek istiyoruz :)[signature][hline]Maverick(NerfMe) [Bu mesaj numberten tarafından 08 Aralık 2005 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 külüpler birliğinide batırıcak hehe[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 fair play çerçevesiinde klupler birliğini yönetir artık :P[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Aziz Yıldırım kulüpler birliğini bundan sonra tanımadığını söyledi ve yatırdığımız aidatları geri , üyeliğimizinde iptalini istedi.. Bu olayla birlikte bazı şeyler iyice su yüzüne çıktı diye düşünüyorum... Fenerbahçe ve diğerleri ;)[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Allah alah aynı aziz yıldırımdan mı bahsediyoruz adam kendi acıklamasında ozhan canaydını kendisinin onerdiğini solememişmiydi yaf.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Fener ve diğerleri hakikaten bu bir gerçek.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! [Bu mesaj Passanger tarafından 08 Aralık 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: tellos, 08 Aralık 2005 12:06 tarihinde demiş ki: külüpler birliğinide batırıcak hehe aghahah[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bakalım ne gibi bi + veya - getiricek.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osvaldo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: tellos, 08 Aralık 2005 12:06 tarihinde demiş ki: külüpler birliğinide batırıcak hehe +1[signature][hline] The Hate U Give Lil Infants Fcuk Everybody! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bence Özhan Canaydın kendi taraftarına yapabileceği en büyük saygısızlığı yapmıştır.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 keşke Özhan Canaydın beşiktaşada başkan olsa :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 en büyük zombi bizim zombi[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: mrtolga, 08 Aralık 2005 10:50 tarihinde demiş ki: Özhan Canaydın Kulüpler Birliği Başkanı Oldu bide adam için gs'den gitsin diyosunuz :) İşallah daha uzun seneler kalır gs'nin başında. Tebrikler Özhan Canaydın. oo sadece kulupler birliği başkanı olsun.. martta bıraksın artık gsyii... yeter yaaa[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: mrtolga, 08 Aralık 2005 16:41 tarihinde demiş ki: keşke Özhan Canaydın beşiktaşada başkan olsa :tebrikz: olsa da galatasarayımız şampiyon olsa[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 merak etme galatasaray gene şampiyon olur....[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben 'keşke Özhan Canaydın beşiktaşada başkan olsa' derken hem gs'ye hem bjk'ye hemde klüpler birliğine başkan olsa anlamında demiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 tavsiye etmem yane :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: mrtolga, 08 Aralık 2005 17:10 tarihinde demiş ki: ben 'keşke Özhan Canaydın beşiktaşada başkan olsa' derken hem gs'ye hem bjk'ye hemde klüpler birliğine başkan olsa anlamında demiştim :) fenerlisin heralde :)[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 banada öyle geldi :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Bonjo, 08 Aralık 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Aziz Yıldırım kulüpler birliğini bundan sonra tanımadığını söyledi ve yatırdığımız aidatları geri , üyeliğimizinde iptalini istedi.. Bu olayla birlikte bazı şeyler iyice su yüzüne çıktı diye düşünüyorum... Fenerbahçe ve diğerleri ;) ulan özhan canaydını aday gösteren oydu? çok ilginç ğerhiz ve lahana turşusu ilişkisi[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Aziz Yıldırım iki yüzlülük yapıyor. O adam gidene kadar Türk futbolunda rahat yok. Ayrıca Canaydın bize yeterince zarar verdi bi de birliğe zarar verip kupayı Aziz'in eline kendisi vericek heralde.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar