Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Geldiği gibi bakındı cocuk Ellerinde Baskent in hüznü Yüreğinde paramparca izler ve cizikler Suskunca süzdü öylece Hareketlendiği her adım içte deprem Dışta bir günah İçte bir fırtına Suskunca süzdü öylece Elleri paramparça Yüzü darmadağın Öylece girdi yeni cehenneme Zebaniler kıkırdar halde Zincirleri kırılırcasına Kütürdedi tüm vucudu Paramparca pelte bedeni Yeni bir kabuk arayışında Tanıdı yalanı Tanıdı Yalan olanı Tanıdı Yalana yakın olanı Sustu öylece Kan gölünden bir bulut Yükselir halde hızla 2 ay a inat Bir Şarapnel parcası gibi patladı cocugun önünde Öylece bakakaldı Öylece sustu Yalan Olan kıpırtısız Anılar yine umarsız.. Öylece bakakaldı Öylece sustu *! Cocuk kız arkadasından yediği sözleri bir tokat yemişcesine boynunu kırıp öylece bakıyordu önündeki yalnızlık örtüsüne..Kanlar icinde onu gördü..Aşk ın hain yüzünü..Çocuk elini beline götürdüğünde gümüş çınlattı Aşk ın yayvan ve fahişe bedenini..Aşk ölürken bile fısıldıyordu..''Ben ölsem bile Sen Ölmeden ölmem...''*[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Soulbringer, 08 Aralık 2005 13:18 tarihinde demiş ki:*!Ben ölsem bile Sen Ölmeden ölmem...''* ellerine saglık![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 abi naptın sen ? nasıl bi yazıdır bu wallahi[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 süper olmuş ya eline saglık..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yanlış yolladım=) [Bu mesaj MaUWw tarafından 08 Aralık 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sen insanı sigaraya başlatırsın soulbringer :)[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar