Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölüm ?


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Bulutların altında durmuş yağmur damlalarını izliyordum. Yavaş yavaş düşüşlerini ve parçalanışlarını izliyordum. Tıpkı benim gözyaşlarım gibi, tıpkı benim kalbim gibi parçalanıp gidiyorlardı.

Nasıl başlasam bilmiyorum yada ne desem onuda bilmiyorum. Sadece gözümden düşen yaşların yağmur damlalarıyla bütünleşmesini izliyorum ve seni düşünüyorum. Bırakıp gitmiştin beni, yatağında bir not bulmuştum. Notta "Elveda" yazıyordu. Kendime uzun süre gelememiştim. Ağlamaya başladım, düşündüm neden gittiğini düşündüm. Beni neden bırakıp gitmiştin ? Senin için sadece ben vardım, benim içinse sadece sen . Böyle demiştik birbirimize söz vermiştik. Asla üzülmek yoktu ve asla terk etmek yoktu. Biribirimizle sonsuza kadar kalıcaktık. Hepsi yalanmış, hepsi bir yalanmış.

Kendime geldiğimde seni yanımda buldum. Ağlıyordun, bende ağlıyordum, birbirimize sarılmıştık. Ne olduğunu anlayamıyordum yada nerede olduğumu. Seni gördüm son kez bana neden gittiğini söylemiştin. beni neden bırakmak zorunda olduğunu ve beni sevdiğini söylemiştin. Ben senden nefret ettiğimi söylesemde bende hep seni seviyordum. Ben senin sayende buradaydım ve seni asla üzmek istemezdim. Çünkü sen benim annemsin ama neden bu vakitsiz zamanda ölüp gittiğini beni terk ettiğini anlamamıştım ve anlamaya çalışmayacaktım. Bana söz verdirmiştin, senin için üzülmiyecek hayatıma devam edicektim. Sen beni asla terk etmemiştin hep yanımdaydın. Mektubunda da dediğin gibi : Bir gün ikimiz ölsekte sadece bedenlerimiz yok olacak. Ne birbirimize olan sevgimiz nede yaşadıklarımız hatıralarımızdan silinmeyecek...[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...