BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 2 gündür msn kendi kendine disconnect oluyo, mesajları iletmiyo, açılmıyo vs. bu problemi yaşayan var mı başka ?[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım demez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 evet aynı sıkıntı bendede var 2 gundur uyuz oldum ya[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Paticik Abazalar Birliği Üyesi Yönlendir Fixxer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bendede var aynı sorun bazen unique olup cevrimdısı gözüküyormusum ama konusmaya devam ediyorum =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 banada offlinesın diyolardı kaç gündür :D[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım demez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 gitmiyo mesajlar kafayı yicem[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b] oha ciddi ciddi gay mi bu dela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yine ne yapıyorlar kim bilir, geçen sefer bakıma alıp bol bol kahve içtiler diye bir skandala maruz kaldı msn calısanları =) simdi ne yapıyorlar cok merak ettim acıkcası.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben de 1 saattir kız arkadasıma trip yapıyorum niye cevap vermiyosun diye. hey allahım ya.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Msn delirdi yine ya :( .. girmiyo tebinden beri çok sinirim .. zatne 1 gün öncede herkez çevirim dışından msj yazıodu ne oluo ya diodum ..[signature][hline]I only think of you .. Punk And Indie's Rules .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 aman beee ...öffff gelin bize ,sırayla girin msn .e, allaa allaaa :P[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ahanda işte MSN patladı! daha fazla kullanıcı alamıos şu an dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Aynen banada dedi. Çok fazla kullanıcı bağlı gibi bişey dedi.[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle "You Bastards!"-Stan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ICQ rule?[signature][hline]Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 msn'de her sorun yasandıgında "icq rules" demeyin plx icq suxtır ve hep sux kalacaktır. düzeldi benim msn.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Rezil bir durumda şu anda msn. Mesajlarım gitmiyor. Gelmiyor. Yollanan mesajlar bi anda toplu geliyor. Uyus oldum :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sorun var, login dahi olamıyorum.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Herkes bir anda online oluyo :D[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bende hiç sorun yok =o)[signature][hline] www.ansalon.gen.tr ~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ailecek kopurouz msn den.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kesin çözüm 2 tane msn açtım biriyle konuşcaımda 2sinile de konuşuorum 2 sine de yazıom yazcaımı mutlaka biri gidio[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 doğrudur. bakım falan yapıyor olabilirler yada suyu çıkmaya başladığı için karşılayamıyorlar artık. msn'în sayfasındaki "hizmet durumu" bölümünden detaylı bilgiye ulaşmak mümkün.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 eft ya!.... şşşşşşşşş msn kndine gel artıq! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bakım bu kadar uzun süremez bariz bi şekilde artık donanımsal olarak yetişemiolar bence[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yenilenmeye girerler yakın zamanda donanımsla olarak okadar paraları vardır heralde koskoca hotmail[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Dos zamanlarında kalmış olan Retry tuşunu da böylece anmış olduk... O zaman sorun DOS'ta değil de diskette falan olurdu.O zaman Retry tuşunu kullanırdık biz. Adı da -okunuşu yani- ritıray değil retri idi... Pre inglizce dönemi işte. Şimdi değişmiş görmeyeli. Hem yeni arkadaşlar edinmiş Retry. Eskiden Abort ve Ignore ile birlikte gezerken şimdi Cancel ve Help isimli elemanları almış yanına.. BU kadar geyik yaptım hala çıt yok! Alet bağlanmıyor be... "Retry, Cancel, Help" falan diyip duruyor alet... Öeh!! Gtalk günlerdir açık... bana ulaşmaya çalışan olursa oraya baksın.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 @toggie: Ben de o olaya azcık dokundurtmuştum zaten :D MSN göçünce ICQ, ICQ göçünce MSN rulaz pls olur hep.[signature][hline]elemanın biri demiş ki: "Dans etmeye hazırmısın tüm enerjini bu yaz akşamında denize karşı ayın ışımasıyla denizin dalgarını tahrik eden sesiyle benle mahrem derinliklere dalmaya hazırmısın" Miburo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar