DarkMage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sık sık uçan germent tipi kıyafetli oyuncular görüyorum. Biri bana nasıl uçulacağını söyleyebilirmi :D[signature][hline]sende katıl /server irc.papatyaonline.net #knight kanalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Onlar bir kadın char.Yani extra bişey yapmana gerek yok.Extra biz özelliğide yok.Kadın karakterlerden birini öyle yapmışlar.Oyunda yeni karakter yaratırken görürsün kendisini.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkMage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bende diyorum scrool falan mı kullanıyolar. Beni atdınlattığın için saol :D[signature][hline]sende katıl /server irc.papatyaonline.net #knight ve #silkroad kanalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ucan erkek yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yok :)[signature][hline]saldur / heuksal / LvL 30 / aege silkroad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar