taz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 selam, msnde bir sürü animasyonlu smiley görüyoruz. bunları nasıl yapıyorlar? gif deyip geçmeyin. gifleri atınca da küçücük oluyor. boyutu büyük tutmak için ne yapmamız gerekiyor? ve kocaman jpg resimleri atınca küçücük yapıyor. boyutu nasıl büyük yapıcaz?[signature][hline]>
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bunu bende düşündüm baya.. topic acmayı dusundum de arıcaktım akşama belki açılmıştır daha once diye ama iyi oldu bu topic bende ogrenmiş olucam nihayet =)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby!
taz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya galba 50x50 oluyo maximum[signature][hline]>
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben 100x85 gif koyuyorum oluyo walla. ama bazılarında sorun çıkıyo dediğin gibi.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 animated değilse küçültür, msn frame sayısına bakıyor. illede büyük yapıcam diyorsan aynı frameden 2 tane olan bir gif dosyası hazırla. o zaman resize etmez msn. tabi yine bir sınırı var ama ufacık yapmıyor en azından. i love taz lol[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 legbra ben denicem sabah uyanınca.. tenk yu veri maç[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby!
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 millet kocaman kocaman giflerle geliyo valla :D deneyince bizede haber verin[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Hayatımın En Güzel Günü
Queen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ben de bayağı güzel (! ; hani şu yapılına sses cıkaran hareketten )bi smiley yapmıştım sanırım istediğim kadar oldu.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Öne çıkan mesajlar