TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya ally alıyorum bir klandan,klanıma pelerin geliyor ama eslantta da olsam castleda da olsam pelerin durduk yere düşüyor,dışardan düşürüyorlarmış,yok mudur çaresi?şanssızlık klan lideri de oynadığım çar.çözümü var mı?[signature][hline]Dön de bak aynaya hey:-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ally bozuyor olmasın :-)[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 adamlar clan disindan ally i disbandlaya bilio... K2 rullaz Lol..[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bugların kralı diyebiliriz buna... yapan adam eminim çok eğleniyodur :S[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 e tabi herkezin eylencesi farkli biri pk yapar eylenir biri item kasar eylenir bazi mallarda pelerin dusurup eylenio[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 tüm 7 ceddini anarak ben de eğleniyorum.manam bitene kadar sövüyorum o diil ally aldığım klanın liderine sürekli açıklama yapmaktan bıktım..vazgeçtim zaten..kendime pelerin alıcam..ah marlon keşke human olsaydın?[signature][hline]Dön de bak aynaya hey:-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 RRRRRRRRRRR...Blackwinds are u fired?[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvari2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya genellikle alt clanlar dusuyor neden bende anlamadım. server:diez level:52 simdilik :-) clan: oda simdilik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snatcher Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Command a sonra Knights a tıkla Ban_Knights vede bummm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Tek bi yolu war ama o da yüzeysel bi olay yani ally başkanı olan charla oyuna girildiğinde yine pelerin düşürülebilir. Oynamadığın yan bi charla ally yi alırsın. Öbür pcden de asıl oynadığın adamı asist yaparsın. Sonra yan charla hiç girmediğin için adamlar seni ally den atmadığı sürece ally düşmez. Oynadığın charla da clana adam alırsın.[signature][hline]Server: Diez x 2 LvL: 56 / 55 [ Ah Bir 60 Olsam :( ... ] Race: Mage / Rogue Clan: Yok / Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Sanırım bu saçmalık hiç düzelmeyecek?[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar