KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Polithe1st = Can Mi ? yoksa :horace:[signature][hline]PaTeTiK CümLeLeRiMi PraTiK YapMan GEReK Bu StaTiK HayaTiEstetik Hale GeTiREBiLMeK iÇiN, PSikoTiK TuTuMu ELasTiK SeKLe KoYMaK Ve GeNeTiK RuH DüZENLeYiCiSiNi DeVReYe SoKMak TEK TaKTiK OLMaLı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 işin aslı karizma clanı pk party ve exp party olarak cz de a few god mandan iyi : ) clan olarak tabiki : ) bireylerini pek tanımıyorum ama geneli aynı cafeden olmaları onlara büyük avantaj saglıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bizim clan toplanamio toplanabilse cok hos oluo biz 2 kisi holyghost la pk yapioz ama clan party toplandimi cok hos oluo bi savasta 6k kastik pek savaslara girmezdim ama ona bi clan la giriyim dedim cok hos oldu 2 warder i filam biz kestiydik[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 __KaRIZMA__ is the Best ... kolluk sönünce Heralde Ny den yardim istedi adamlar boberti clana Aldilar Diye düsünüyorum ..[signature][hline]PaTeTiK CümLeLeRiMi PraTiK YapMan GEReK Bu StaTiK HayaTiEstetik Hale GeTiREBiLMeK iÇiN, PSikoTiK TuTuMu ELasTiK SeKLe KoYMaK Ve GeNeTiK RuH DüZENLeYiCiSiNi DeVReYe SoKMak TEK TaKTiK OLMaLı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ailecek nychrisle annasamayiz bobert zaten gelip gidiodu sonunda kalici olarak geldi[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
promis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya marlon kızdığım humanların gelip lagaluga yapması.picallo yu çok severim delikanlı adam dır o ama iki elin ikiside aynı değil.aynı cafeden oynamak tabiki çok büyük avantaj dağılsınlar ayrı yerlerede oynasınlar görem.[signature][hline]sevmeye yetmez herkesin kalbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 A_FEW_GOOD_MAN klanı GM den +8 scroll ve item alıyor.Bütün klanda +8 item var.Kim bilir klana adam almak için itemde veriyorlardır.Zaten clanlarıda 36 kişi değil Siz birde KittiesT_T ye bakın 36 kişi ile kaç m np leri var O yüzden fazla hava yapmayın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 fearfactorun sen ekmege agu derken bu oyunda full shellli full equipli char i vardi adam upgrade i bilio realdan tanidigim adamdir + bi oyunu o kadar abartip +8 e basma scroll u alcak adam deil fearfactor[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN [Bu mesaj Marl0_on tarafından 08 Aralık 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Air_Wolf, 08 Aralık 2005 10:10 tarihinde demiş ki: bu adamın ismi çok geçiyor ya kapışmak isterdim onla :D ben olsam denemezdim hele lvl 62 sen xD[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
promis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 abdallah sen bu oyunu bizden iyi biliyon baksana +8 upg. scroollar filan euheuheuhuhe. bizde kimseye bişi verilmez adam olanı alırız biz klanımıza kedi uzanamadığı ciğere mundar der.biz burda kimseye laf filan atmıyoruz sadece bize söylenenlere cvp veriyoruz.kitties tt il filan bi problemimiz yok.bu arada size ne olm klandaki adam sayısından o klanlardaki boş yerleri siz doldurun ondan sonra gelin muhatap olalım idiotlarla muhatap etmeyin bizi...[signature][hline]sevmeye yetmez herkesin kalbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 promis bi geldi pir geldi :D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:145k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hayret nychris nasıl olmadı[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bobert piyasayi Silip supururken NY Daha bebekti :horace:[signature][hline]PaTeTiK CümLeLeRiMi PraTiK YapMan GEReK Bu StaTiK HayaTiEstetik Hale GeTiREBiLMeK iÇiN, PSikoTiK TuTuMu ELasTiK SeKLe KoYMaK Ve GeNeTiK RuH DüZENLeYiCiSiNi DeVReYe SoKMak TEK TaKTiK OLMaLı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 amaaann be yemişm kralınızı arese giriom hala insanların işareti war girişte bana ne orclardan:P[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 im Hala human :horace:[signature][hline]S_O_U_L Bunu öGrenmen Gerek ArTiK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar