Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk konu!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eyvallah =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 07 Aralık 2005 15:34 tarihinde demiş ki:
lol paticik bozuldu bunun için :)

kediye rica ettik paticigi feda ediyordu bu oyun icin =P[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
ehehe iyi olmuş iyi olmuş :) bölümü lazımdı valla :) d&d çıksın bende rica edem :P

edik : kim rica ettiyse kulağı çok çınlıycak sanırım eheheheh tekrar baştan yazıyor tüm konu açıklamalarını :P [signature][hline]naaK !!! öLDü !!!

[Bu mesaj BeIlow tarafından 07 Aralık 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
2-3 gun icinde oyun hakkinda guidelari yazmaya baslariz.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
hayirli ve ugurlu olsun...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Mesaj tarihi:
ebonlore nereye ben oraya =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
hayırlara vesile olsun efendim.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Mesaj tarihi:
Hayirli olsun da birisi aciklasa bari.Ne ,Nedir,Sitesi ,Oyun hakkinda genel bilgi olursa cok iyi olur.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
  • Yeni Oluştur...