Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni baslangic Tavsiye lazim.

Yabanci

Öne çıkan mesajlar

Oncelikle herkese selamlar.Oyuna baslamayi dusundugum icin bir suredir forumlari takip ediyorum.sonunda Senditten eu versiyonu getirttirdim.Sikca Sorukan Sorular,Guild tanitimi,Serverlerdeki turkler le ilgili bolumleri okudum.(%98)Atilan postlar in cogu yakin tarihli degil zaten.Dolayisiyla insanlar o zamandan bu zaman serverlerini degistirmis olabilirler.Genel olarak da forumlardan anladigim su yeni baslayacaklar icin yeni serverler tavsiye ediliyor.Ben Horde bolumunde muhtamelen Warrior olacak ve PvP serveri istiyorum.Sorum su Wow da yeni basliyacakta olsam online oyun tecrubem var (UO,DAOC...)İlk char icin Warrior la baslamak nasil fikir? ve en ONEMLİ si Hangi serverde baslamaliyim?.Turklerinde bulundugu (takildigim yerde en azindan fikir alabilmek icin) İngilizce ,EU ve yeni serverlerden hangisini tavsiye edersiniz?Nerede baslamaliyim?Yardimci olursaniz sevinirim.Saygilarimla,
Sosyal ağlarda paylaş

valla fresh server olaraktan chromaggus öneririm popülasyon iyi ve çok yüksek lvl adamlar mevcut değil en ideal serverın bu olacağını düşünüyorum senin için pvp server bu arada artık gir bak hoşuna giderse devam ederin biz turk kanalında bulunuyoruz /join turk yazman yeterli warrior oynamak istiyorsan da güzel seçim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior konusuna değinmek istiyorum.. Benim şu an lvl 54 warriorum var ilk ve tek karakterim. Guildim dağılınca, uzunca bi süre guildsiz kaldım çünkü warrior nüfusu çok fazla. En çok aranan class ise priest. Rahat etmek, yüksek levellı instancelara girip fazlaca exp almak ve saatlerce beklemek istemiyorsan priest olmanı tavsiye ederim. Guild bulmak da kolay olur. Ve de eski guildlerin priestlerinin tüm setleri neredeyse tamam olduğu için dkpsiz bedavaya setini tamamlayabilirsin. Ha böyle ballandıra ballandıra anlattım ama diğer classlar sefalet çekmiyor. Sadece bi warrior olarak priest rulz diyorum. Ve de horde olmakta kararlı değilsen (Horde FTW) dwarf priest olmayı düşünebilirsin çünkü ırsi büyüleri en yararlı olan ırk dwarf. Dwarf priesti olmadığı için onyxia kesemeyen guild biliyorum. ama yine de horde ftw.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!

Sosyal ağlarda paylaş

warrior çok iyi ama şunu söliyim aklında bulunsun oyunun sonlarında instancelarda en büyük yük senin sırtına biniyo hem tank hem liderlik işi götürmen gerekiyo bu mühim bir nokta beni sıktı çünkü he ama tek ellik silahla 500-800 arası critlemek yada 2h silahla 2800 vurmak da gerçekten süper bir duygu[signature][hline]
Orc Shaman Wolfsore
NE Hunter Hatce
-Fixed a bug where Shamans sometimes died while in combat.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yabanci, 07 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
Oncelikle herkese selamlar.Oyuna baslamayi dusundugum icin bir suredir forumlari takip ediyorum.sonunda Senditten eu versiyonu getirttirdim.Sikca Sorukan Sorular,Guild tanitimi,Serverlerdeki turkler le ilgili bolumleri okudum.(%98)Atilan postlar in cogu yakin tarihli degil zaten.Dolayisiyla insanlar o zamandan bu zaman serverlerini degistirmis olabilirler.Genel olarak da forumlardan anladigim su yeni baslayacaklar icin yeni serverler tavsiye ediliyor.Ben Horde bolumunde muhtamelen Warrior olacak ve PvP serveri istiyorum.Sorum su Wow da yeni basliyacakta olsam online oyun tecrubem var (UO,DAOC...)İlk char icin Warrior la baslamak nasil fikir? ve en ONEMLİ si Hangi serverde baslamaliyim?.Turklerinde bulundugu (takildigim yerde en azindan fikir alabilmek icin) İngilizce ,EU ve yeni serverlerden hangisini tavsiye edersiniz?Nerede baslamaliyim?Yardimci olursaniz sevinirim.Saygilarimla,

yazdıklarından anladığım kadarı ile sen bu oyunu bizden daha iyi biliyosun
???????????????[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior aksiyon açısından güzel.Adam kesmek, insanlara charge basarak arkadan girmek falan gerçekten süper duygular:)Ve bence priest anladığım kadarıyla uo oynamış biri için uygun bir class değil.Party bulmak için zaten holy priest oyanayacaksin ki adam kesmek farm yapmak zor.Gerçi warrior da kendi levelindeki mob larda zorlanıyo ama gerisi gıdıklıyo.Bence, senin tarzını anlayabildiğim kadarıyla warrior, shaman ya da druid oynayabilirsin.Şahsen druid oynayacam oyun gelince,Travel form falan olayları koşup yakalamak çok zevkli olur sanırım.Neyse artık takılırsın:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
porsuk, 08 Aralık 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
said:
Yabanci, 07 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki:

yazdıklarından anladığım kadarı ile sen bu oyunu bizden daha iyi biliyosun
???????????????
Ozur dilerim ama anlamadim .Ne demek istedin acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Yabanci, neredeyse hemen her realmde Türk'e rastlaman olasıdır. Sen hangi Faction ile oynayacağını söyle ona göre insanlar biz şurada biz burada oynuyoruz şu realmin allysi fazla bu realmin horde u fazla gibi şeyler söyleyebilsinler.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeMiRMaSKe, 08 Aralık 2005 14:12 tarihinde demiş ki:
Yabanci, neredeyse hemen her realmde Türk'e rastlaman olasıdır. Sen hangi Faction ile oynayacağını söyle ona göre insanlar biz şurada biz burada oynuyoruz şu realmin allysi fazla bu realmin horde u fazla gibi şeyler söyleyebilsinler.
Mesajimda Yazili zaten horde dedim .Ama server secimi konusunda sorunum var.O yuzden degerli fikirlerinizi almak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ve bir çok türk daha The Maelstrom isimli realmde horde oynamaktayız aynı realmde yine Ally oynayan türklerde mevcut. Eğer gelmeyi düşünürsen sanırım yardım bulabilirsin. Ama realmin çoğu yeni karakter kasmadığından low level instancelar için zor grup bulursun.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...