PiNg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bnce berserk full bufflu şarj atsın merc te şarj atsın berserk indirir 2 side rr5 aynı armor fln :D[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Dirty Trikz ?[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bilmezki[signature][hline]Tjorn..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Daoc succed too much time ago guys please be careful and read the instructions carefully when the TOA came Daoc died already and the fckin savages nerf midgard what the fck we can say more.... The gloryus leydi roz olm napıonus berkoşumla orda ya varmı iki üç dört izmirli memet i ben kaçırırım izmir e kaçıramam smack my bitch up yani saçmalamanın doruundayım tutmaın online oyun totoş olmuş UO da vardı herşey gelin sadede gloryus leydi roz diom sana kusennn kes bunların accları ya alma kafeye gönder heryere SMACK MY BITCH UP U MOFO!!! hehe[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Eheueha :D harbi ya olm sen kalk gidiyoz desen ben gelirim ::)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 kusen ne ictin sen :D yoks soyle bizde icilim dsfdsfd[signature][hline]Tjorn..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 gülü bir gündaocu her gün oglem[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Durlag, 14 Ekim 2005 19:49 tarihinde demiş ki: Nosun be cicu gidiyo bi sekilde ders ders başka bişe yok ya :) geliris inşalla naapionuz? nası gidiyo? yalanına senin ahah ders mis:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o deilde hakkatten brit mezar yapsak yaw bi ara:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Korkarlar benden oralarda :)[signature][hline]Tjorn..... [Bu mesaj Moss tarafından 18 Ekim 2005 10:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 geldimi lan yeni normal server?[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Daha kafadan 1-2 ayı var onun[signature][hline]orchimaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 farklı bisey olmayacak kiyine aynı oyun eski tas yeni hamam gibi[signature][hline]Tjorn..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yeni trailer beni yine gaza getirdi... cok heycanlandim , zevke falan geldim... zaten midterm den de caktim .. actiriim ben bu oyunu ya...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bırakalı 2 ay oluyor.. walla rahatladım.. canım hiç te oynamak istemiyor.. Geri de dönmeyi düşünmüyorum.. La daha catacombs u alalı 1 ay olmuştu.. birde DR yı başımıza çıkardılar..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Wow a gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Oynicam en son oyun WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Zeytin, 19 Kasım 2005 17:44 tarihinde demiş ki: Oynicam en son oyun WoW bende öle diyodum oynamadan önce burdan okudum okudum wow düşmanı oldm sonra oynadım harikaymıs .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 2 ay kadar oynadım wow. Sevmedim sevemedim. Grafikler tarzım değil pvp si kötü.Zaman hırsızı[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Zeytin, 19 Kasım 2005 22:54 tarihinde demiş ki: 2 ay kadar oynadım wow. Sevmedim sevemedim. Grafikler tarzım değil pvp si kötü.Zaman hırsızı +1 ayni sekilde 2 ay oynadim cok zevksiz bir oyun.oynarken zevk vermior baymaktan baska bir ise yaramiyor. Tabi benim gorusum sizinkilere saygiliyim.. siz oynayin hoplayin ziplayin. Daoc FTW...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 walla ben wow a 1 ay dayanabildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ahh ahh dram ne demek :) clasic serverlara acılmak vardı simdi ama neyse[signature][hline]Tjorn..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar