Mina Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Buhuhu konusmayın lem canım cekiyo.. İcime oturuyo oynayamamak...Sunları okurken neler cektigimi bi allah bilir birde Kerem:) Lem kel sb ile nasıl gidiyor bew...Umarım kısa zamanda doneriz oyuna..Dimi lem izbe troll zerker ?[signature][hline]50 pally sizlere omur 50 infil nasıl bilirdiniz cemaat 50 minstrel gecmis olsun 50 Spirit Mastaaaaaaaa 4x bababot 50 Bard Zanadra kotu calardı sazı yutturdular 50 Eldritch FORTEHWİN 50 Sb Arakith 36 Sorc the Gİmp and pimp
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 belli bir süre oynamayınca insan oynamak istemiyor. Ben accımı kapattım rahatım[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. With a Kiss , I Die
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 tabe tabe :D[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 walla ben biraktim bidaha da geri dönmem.[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern - 4Lx (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern - 4Lx (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin - 4Lx (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin - 4Lx (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin - 3Lx (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin - 4Lx Milefi - Warlock 50 - Merlin - 4Lx Sarisin - 48 Cleric - Merlin - 3Lx (new acc) Akondc - 50 Blademaster - Gareth - 5Lx
Satoshie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Walla Excalibur bu yeni patchden sonra sanki canlandı gibi bi kalablıklaşma vaa.. . zaten clasik server zamazingosu gelince cogu kisi oraya kayıcak... "o zamn daha iyi olucak" diolar... Daoc'un yerini kesen şu arlar bişi olmadıgı için dewam ediom..[signature][hline]orchimaru [Bu mesaj Satoshie tarafından 09 Ekim 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hala gelmedi mi Ohaa eu suxx!!![signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
Moss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 acacaz zerkerlari :D[signature][hline]Tjorn.....
Cubrique Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 walla yavastan ara vermeye basladim , kastik kastik RR8 olduk. Bundan sonrasını sıkıldıkca zevk ıcın oynıcam.Mina gelsinde Duo yaparız sıkıldıkca hadi len sende yaptır su baglantını.
letscry Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 he valla ya ozledim bende oyunu o deilde gecen bidene infil e tek chamber attim warlockla toplamda 1350 vurdum herif neye ugradigini sasirdi bu relic i almamiz ii oldu yaws:) lan berk baksana su ram in fiyatina adi herif:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Olm SB ile gitmyo cunku bende oynayamıyom :) Eskisehirdeim mühehe[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve...
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Lam Durlag hep böle yapıon sen olm ya ben sana daha ne diyim berkoşumu seni kusen i öperim unutulmaz daoc uo günlerimiz :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 brserk süper yaw charge atıyo ayı oluo ? kesebilen class yoqtur heralde o sekildeyken[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
letscry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: SeLDoM, 11 Ekim 2005 02:36 tarihinde demiş ki: Lam Durlag hep böle yapıon sen olm ya ben sana daha ne diyim berkoşumu seni kusen i öperim unutulmaz daoc uo günlerimiz :) lan adi umut gelmiyonmu izmir e bu ara cay icerdik sir winstonda senden sonra berk ciceem le gittik valla:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 La "Lady Rose" nası gidiyo alemler orda? Ankaraya ne zaman geçicen?[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve...
Moss Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: SeLDoM, 11 Ekim 2005 02:36 tarihinde demiş ki: Lam Durlag hep böle yapıon sen olm ya ben sana daha ne diyim berkoşumu seni kusen i öperim unutulmaz daoc uo günlerimiz :) ahaah uyuyarak rr 9 olan warden hastaydım sana her amg mmg kapısında takılyodun :) goruselim umutcum askerligide yedigine gore :)[signature][hline]Tjorn.....
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 The Beautiful lady rose ya nasılda atların üstünde fingirdeşirdi çiçeeeem olm izmir de bi iki gün daha kaldık sonra döndüm ikinisde öperim bu arada kusen görüşelim tabi öperim çok çok[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
cazzo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bitti bitti daoc, adamlar Warhammer için taban hazırlıyorlar, yeni gelicek olan serverlarla beraber Fantastik karakterler yaratacaklar... Böylelikle 2007 de çıkacak olan Warhammer'a zemin atmış oluyorlar... DR ile birlikte bence dahada kötü oldu, yani bana kalsa Daoc Classic te oynamayı tercih ederim... Yani oyuna dönme gibi bir hevesiniz olmasın, son derece berbat durumda... Hiç bir zevk vermiyor, sırf chat için giriyorum bende artık...[signature][hline]Collera Matata - rr6 Theurg / Guin
letscry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: cazzo, 12 Ekim 2005 00:15 tarihinde demiş ki: Bitti bitti daoc, adamlar Warhammer için taban hazırlıyorlar, yeni gelicek olan serverlarla beraber Fantastik karakterler yaratacaklar... Böylelikle 2007 de çıkacak olan Warhammer'a zemin atmış oluyorlar... DR ile birlikte bence dahada kötü oldu, yani bana kalsa Daoc Classic te oynamayı tercih ederim... Yani oyuna dönme gibi bir hevesiniz olmasın, son derece berbat durumda... Hiç bir zevk vermiyor, sırf chat için giriyorum bende artık... git kumda oyna biraz sen[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hahaha :D ME KOREAN ME PRO ![signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve...
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: PiNg, 11 Ekim 2005 10:58 tarihinde demiş ki: brserk süper yaw charge atıyo ayı oluo ? kesebilen class yoqtur heralde o sekildeyken merc ve BM. berserk moda geçtiğinde adamin af si dusuyo we hiçbi defansif yönü kalmıyo... [Bu mesaj SavagE tarafından 13 Ekim 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Satoshie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Merce karsı sansı olmaya bilir ama cogu classı parca parca eder ama su gercek... Merc>Zerker>Bm[signature][hline]orchimaru
Moss Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bence merch bm zerker[signature][hline]Tjorn.....
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Yok Slash Merc./Thrust Merc./Crush Merc. hehe[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve...
Mina Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Crush merch gerisi yalan bence..Bir kaçkere girip oynamıştım crush feci güzel...Amma velakin thrust merch bildiğin gariban :) Nasıl gidiyo eskişehir memos... Bekleriz keremle gel izmire :p[signature][hline]50 pally sizlere omur 50 infil nasıl bilirdiniz cemaat 50 minstrel gecmis olsun 50 Spirit Mastaaaaaaaa 4x bababot 50 Bard Zanadra kotu calardı sazı yutturdular 50 Eldritch FORTEHWİN 50 Sb Arakith 36 Sorc the Gİmp and pimp
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Nosun be cicu gidiyo bi sekilde ders ders başka bişe yok ya :) geliris inşalla naapionuz? nası gidiyo?[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve...
Öne çıkan mesajlar