hangem_high Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 eger varsa duel yapmak isteyenler burdan pm atsın pls. ayrıca cz de koxp acan herkese ana avrat sovuyorum.ananıza kufrettirmek istiyosanız devam edin. tesekkurler bu arada karus um.warior priest asasin okcu farketmez [signature][hline]server:cypher name:such_is_life lvl:64%73 np:270k selling such_his_life when we can change pw.so pm and get it.thnx [Bu mesaj hangem_high tarafından 07 Aralık 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Birlik beraberlik iLe oLur yokSa BiraS zor 3 Gün Ne güzeL Nefes aLmıştık yine başLadıLar[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 8x.xxx Server : Cyhper ( - ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
isilz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben varım. bir rogue olarak cz de kosp veya herhangibir program kullanmıyorum ve bununla onur duyuyorum. üç gündür, cz de hem humanlara hem de karuslara ana-avrat küfretmekten dilimde tüy bitti. ben bıktım küfretmekten kospçular bıkmadı küfür yemekten... bi de bunları partisine alıp np kasanlar yokmu. onlar da kospa teşvik etmekten suçlular. yüz vermeyin kardeşim. adamları dışlayın. partilerinize almayın. aşşağılayın ki ne kadar aşşağılık olduklarını anlasınlar..[signature][hline]Name: isilz Class: Shadow Vain Clan: :::Lasombra::: Server: Cyper www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 assasinim ve doğal olarak kosp mosp illegal bişi yok... not:100 metre mesafeden 6 skilli kombo kospu yapmanın çalışmaları hızla sürmektedir :D cz de kosp kullanımı en çok cyperde ne yazikki...ne hayallerle geldimiz yeni server kaka oldu... canem sıkıldı olimpiada kasıyom :D[signature][hline]name:lively_lonely clan :metropol lvl :5x class :assasiin nation:el murad np :1xxxx server:cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 diezde aynı durumda[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
isilz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: marksman, 08 Aralık 2005 10:02 tarihinde demiş ki: not:100 metre mesafeden 6 skilli kombo kospu yapmanın çalışmaları hızla sürmektedir :D 100 metreden mi bilmiyorum ama 6 skilli + z-r (ki yaklaşık 8 veya 9 damage oluyor) boşaltmaktan bahsetseydin sana yardımcı olurdum. 100 metre olup olmadığını bilmiyorum çünkü kendi monitörümde kovaladığım kişinin tam arkasında oluyorum (sapıklıkla alakası yok). ama bi çok kişi arada çok mesafe olduğunu söylüyor. not: kıskanma ne olur, çalış senin de olur :D[signature][hline]Name: isilz Class: Shadow Vain Clan: :::Lasombra::: Server: Cyper www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
isilz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 muhtemelen lag problemi 100 m olayını çıkarıyor.[signature][hline]Name: isilz Class: Shadow Vain Clan: :::Lasombra::: Server: Cyper www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
isilz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 tekrar belirteyim kosp veya benzeri kombo programı kullanmıyorum... orjinal el yapımı....[signature][hline]Name: isilz Class: Shadow Vain Clan: :::Lasombra::: Server: Cyper www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 şşş aloo şakka dedik lem...iki dakkada kospçu yaptınız hemde assasini :D saten bundan böyle cz ye pek çıkmıyorum... acep nedeni şifremin gelmemiş olmasındanmıdır :D ayrıyeten cz de kovaladığın bi adamı tam dibinde..atacck verirsen zaten r de gidiyosun r+spike yi rahat yiyo...karşındaki light feetle kaç sa bile.. belki bu laggda tawan yapabilir ama.. bi asasinin laggda uzaktan ligt feetle bakıyosan kafandan o adamın 40 metre ilerde oldunu düşünebilirsin :D[signature][hline]name:lively_lonely clan :metropol lvl :5x class :assasiin nation:el murad np :1xxxx server:cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: hangem_high, 07 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki: eger varsa duel yapmak isteyenler burdan pm atsın pls. ayrıca cz de koxp acan herkese ana avrat sovuyorum.ananıza kufrettirmek istiyosanız devam edin. tesekkurler bu arada karus um.warior priest asasin okcu farketmez Ben gelirdimde pek zevk almassın:) senin gibi +8 legit shardlarım,legit +3 rol lerim,+?in em yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben bu ana kadar hiç kullanmadım kullanmamda kullanırsam ne anlamı varki ( bana göre )[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 mirage sword alcam alinca yapariz ;)[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VII_outLaw Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 :D bende sövüyorum cz ye çıkamıoruz amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hangem_high Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: obl, 08 Aralık 2005 11:06 tarihinde demiş ki: said: hangem_high, 07 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki: eger varsa duel yapmak isteyenler burdan pm atsın pls. ayrıca cz de koxp acan herkese ana avrat sovuyorum.ananıza kufrettirmek istiyosanız devam edin. tesekkurler bu arada karus um.warior priest asasin okcu farketmez Ben gelirdimde pek zevk almassın:) senin gibi +8 legit shardlarım,legit +3 rol lerim,+?in em yok:( bende +1 rol, +2 kekuri ring , aod, ironbelt, 2x de silver earing var. ne ironneckim ne de rol +3 um var.iananıp inanmaman da umrumda deil.[signature][hline]server:cypher name:such_is_life lvl:64%73 np:270k selling such_his_life when we can change pw.so pm and get it.thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 haahha istersen yaparız :-D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
INyouREyes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 lül :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 LoL :-)[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar