hergele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ya bi kız var resmen deli gibi seviyorum o kızı ama çok muhabbetimiz yok daha msnde konuşuyoruz okulda o kadar çok karşılaşmıyoz msnde bu kızla nasıl bir yakınlık kurabilirim patiler yardımlar :)[signature][hline]....Hergele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Selam yarın uygunsan dersten sonra cafeye gidelim ? aktif olun biraz ya.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Msn de aşk mı olur ya bosver bence sen o kızı sadece sevmekle yetin.. Kusra bakma ama dost acı sölermiş. Hem msnde bile hislerini açamiosan git öl sen.. [signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. [Bu mesaj Eraxx tarafından 04 Aralık 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 mavi abin sana nette bağlama çektiği hatunların msn loglarını yollasın bi ara :))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Msgla, chatle niye olmuyor bu işler anlamıyorum. Bal gibi oldu ve olacak.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Mavi, 04 Aralık 2005 02:44 tarihinde demiş ki: Selam yarın uygunsan dersten sonra cafeye gidelim ? aktif olun biraz ya. bu kadar aktif olursan kötü tabi[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 deli gibi seviyosan nasıl fazla muhabbetiniz olmuyo, en azından ç.ok hoşlanıyorum diyebilirdin. İşte senin ona samimi olduğunu hissettir önce kıza sonra gerisi gelir zaten :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Vodka gibisin bitanem, Önce yakıyosun beni, Sonra unutturuyosun herşeyi Ertesi gün yine bağlıyorsun bana kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Muhallebi, 04 Aralık 2005 02:48 tarihinde demiş ki: Msgla, chatle niye olmuyor bu işler anlamıyorum. Bal gibi oldu ve olacak. Muhallebi şayet sen msn ve chatte ki aşklar taraftarıysan sende öl abi bişi demiyorum. Nasıl güvenebilirsiniz benim aklım onu almıyor? Hem içinde bulunduğunuz il ve ilçede hiç mi bu şansı yakalayamaycaksınız. Hayde çıktın dielim. Sen uzakta odaa uzakta noljek? Her dkk başı kafan onda kalıcak. Şimdi nabio ne edio sonra kafayı sıyırcan. Kendini yıpratcan. Her gün piiz die geçiştirdiğin alem havasi senin için ayyaşlık alanına dönüşcek.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Msnde aşık olmadımki okulun bu senesinden beri hoşlanıyorum birazda muahbbetimiz olunca duygularım değişti yani msndende bi kıza yazılmadıım için bilmiom biraz yardım :)[signature][hline]....Hergele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 @erax dikkat etttiysen sırf msnden görüşüyoruz dememiş ark okulda az görüşüyoruz demiş. Yüz yüze konuşamıyorsa msn de ayrı bir seçenek tabi, bana o kadar da saçma gelmiyor mesajla açılmak, sadece karşınızdakinin size olan güveni daha az olabiliyor[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 @Hergele İşte şimdi oldu dostum ya bak iyi dinle beni. Öncelikle his çok önemli dostum. Kesinlikle bizden de yardım alma. bizden yardım alırsan sanki hislerini sen değil biz açıklamışız gibi olur ozaman. Bence tüm cesaretini topla sevgisinden çekinmediğin gibi hislerinide açıklamaktan çekinme. Ve ona hislerini açıkla. " Biliyorum belki red edilmekten korkuyorsun ama çobanın olmadı sürüyü kurt kapar" :)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: kingpin, 04 Aralık 2005 02:50 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 04 Aralık 2005 02:44 tarihinde demiş ki: Selam yarın uygunsan dersten sonra cafeye gidelim ? aktif olun biraz ya. bu kadar aktif olursan kötü tabi Yok Hiç bir kötülüğü yok. Karşındaki dengesizlik yaparsa cahilliğine vericeksin.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bence de msnde bi cafede buluşma ayarlayıp konuşmak en iisi ama illa msn diosan çok hızlı davranma msnde biras ortak noktalarınısdan sözet..sora ii bi dinleyici olduunu göster=)..kız da hoşlanırsa mutlaka belli eder zaten belli ederse atlarsın etmezse de en azından dost fln olursunus ayrıca reddedilmiş sayılmassın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 dost olmak koyar beh :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Direk konuya gir kızlar korkak erkekleri sevmez hayır dersede küfür et :)[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bilmiom vlla o kişiden kişiye deişir zaten kız istemesse iki seçenek kalır ya tüm ilişkini kesersin ya da muabbet eder, arkadaş olursun..tüm ilişkini kesmenin daa pis koyması da mümkün:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 aşık değilsindir hoşlanıyosundur[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 @tamirci: ben de onu demiştim :) @bitanem: yok öyle deil :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bişi dediğinde ^_^ tarzı smiley gönderiyosun. süpersinnn vs. gibi laflar ediyosun.sonra bi fırsat msnde su film gelmiş harikaymış gidelim mi? msjını atıyosn ^_^ olmaz senin iş =P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kız zaten istiyosa filmin harika olması önemli değil[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: KoLDaR, 04 Aralık 2005 03:13 tarihinde demiş ki: Direk konuya gir kızlar korkak erkekleri sevmez hayır dersede küfür et :) gerçekmisin üstad sen ?[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 3 senelık buyuk ve yucee bı asktan sonra anladımkı aslında ask dedıgımız sey alıskanlıga donusuyor ve asktan cok farklı bısı oluyor sonra kavgalar ve ayrılıklar gelıyor en sonunda cıftler yeter bea senlemı ugrasacam dıyor ne sevgı kalıyor nede ask alıskanlık bıle bıtıyor sonra acısı baslıyor ama ne olursa olsun donmeyecem olmayacak dıyor cıftler acı cekıyorlar en fazla 1 sene sonra unutuluyor hersey baska bırı bulunuyor ve bu sacmalık devam edıyor doganın kuralımıdır nedır bu sacmalık ama uyuz oldum buna[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Fixxer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: kingpin, 04 Aralık 2005 02:50 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 04 Aralık 2005 02:44 tarihinde demiş ki: Selam yarın uygunsan dersten sonra cafeye gidelim ? aktif olun biraz ya. bu kadar aktif olursan kötü tabi Adam gel sevişelim dememiş[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sen MSN de bile işi halledemiyosan işin zor be...rahat ol,biyerlere gimteyi öner fln fln.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaşım şimdi sen bana msn adresini ve şifreni ver birde kızın adresi ne onu yaz ben sana kızı iki bilemedin üç gün içinde ayarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar