piNk_03 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 mrb mrb tamam tamam alkışa gerk yok ben geldm işte CANLARIM BENİMMMMMM abucıcıccbıcıbıcı :) Alıntıla
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ah canimm kimse sana hosgeldin dememismi hosgeldin =)[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Alıntıla
piNk_03 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 BU ARADA YANIMDA OLD. İÇİN kumlarımı dökerken çokkk teşekkür ederim....... Alıntıla
piNk_03 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 teşekkür ederimm :(((( Alıntıla
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bisey anlamadim vallaha ama onemli degil. *ne yaptiysam artik*[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Alıntıla
piNk_03 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 :) :) :) :) :) :) :( ;) :( :) ;) Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadasım, sana şiir yazdım: kumarınla geldin doktum dedin ne iyi ettin bitti diyorsun topic acıyorsun ama biraz cok oluyorsun de get artık yeni gelenlerden en sevdigim cizgi film tenten. bu arada soyliyim, bu 3. ben geldimm topicin, her login oldugunda topic acmana gerek yok, eki eki. [signature][hline]All I wanna say is that They don't really care about us [Bu mesaj dory tarafından 05 Aralık 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu yeni üyelerde kronik bir böbrek problemi var gibi gözüküyor :S[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Alıntıla
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 pinki vinki dipsiii lallaaa poooo hosgeldi jooooooo yow yow yow neden sen hep yeni gelenlere takiliyooooo garip seyler yaziyoooo ??? süphelendiriyooo bizi yoooow[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim I want you to lead me take me somewhere don't want to live in a dream...one more day Sure, if we change my perspective im certain i will change today! im certain it will change our ways when things fall into place .. lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 05 Aralık 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben bir tek bizde var sanırdım bu delilerden. not: VANİLYA İMZAN HATALI ABLAA[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 05 Aralık 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kaçıncıya hoş geldin?[signature][hline]laverda yalan oldu.. Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kısmetse 3 abisi[signature][hline]All I wanna say is that They don't really care about us Alıntıla
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben geldim topci login yapmak gibi bişey olmuş o zaman bu arkadaşta her girdiğinde açıyo :)[signature][hline]laverda yalan oldu.. Alıntıla
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hg[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda şifresi deişmeyenler tıklasın Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Hoşgeldiniz.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hg[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Alıntıla
Mike Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 geldide yok ortalarda. bide abıcıcıcıcıbıcıcı yı sevmeyiz biz ne o öle cık cık cık! YERİM SENİ[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Alıntıla
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hoşbeş.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr ~®âi ~ * Alıntıla
Revell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Hoşgeldin..[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Alıntıla
babayigit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 selamlar[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hoşgeldin..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
zarek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Alıntıla
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hoşgeldin...[signature][hline] Alıntıla
Cool1907 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hosgeldinnn...[signature][hline]Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.