muyat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Emre olıympıada lvl 40 + dedin gıbıme geldi nedense senı sevmeye basladım:D not=Pişşşş kasarsın demi pm at ha[signature][hline]
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: JadeReal, 08 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki: Ahahahahahah cok komiiiiiik :D Ama bisi diyim ben tersinide gordum yabancilar gelip clan soruyolar ben sirf Turkelri aliyorum ya bunu kibarca soluyorum biz Turk claniyizi diyorum o zaman hemen " Aga clan plssss" yaziyolar ahahahaha Baba pls yaziyolar :) Turkum diyolar ozellikle uzatiyosun Turkce cevap versin die bu sefer guluyor ve gidiyorlar ahahah onlarinki daha sempatik oluyor tabii bu ss coook antipatik :D ******************* Abi muhabbete zaten koptum, sandalyeden düşüyodum. Ama bu Türk takliti yapan "gavur" olayı son noktayı koydu. :):):):):) Çok yaşayın siz e mi.. :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 lutfen pls ım form turkey and usa clan pls Ha ha Ha ..[signature][hline]PaTeTiK CümLeLeRiMi PraTiK YapMan GEReK Bu StaTiK HayaTiEstetik Hale GeTiREBiLMeK iÇiN, PSikoTiK TuTuMu ELasTiK SeKLe KoYMaK Ve GeNeTiK RuH DüZENLeYiCiSiNi DeVReYe SoKMak TEK TaKTiK OLMaLı...
Öne çıkan mesajlar