Korku Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Kopmaya Gider... xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muyat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Emre olıympıada lvl 40 + dedin gıbıme geldi nedense senı sevmeye basladım:D not=Pişşşş kasarsın demi pm at ha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: JadeReal, 08 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki: Ahahahahahah cok komiiiiiik :D Ama bisi diyim ben tersinide gordum yabancilar gelip clan soruyolar ben sirf Turkelri aliyorum ya bunu kibarca soluyorum biz Turk claniyizi diyorum o zaman hemen " Aga clan plssss" yaziyolar ahahahaha Baba pls yaziyolar :) Turkum diyolar ozellikle uzatiyosun Turkce cevap versin die bu sefer guluyor ve gidiyorlar ahahah onlarinki daha sempatik oluyor tabii bu ss coook antipatik :D ******************* Abi muhabbete zaten koptum, sandalyeden düşüyodum. Ama bu Türk takliti yapan "gavur" olayı son noktayı koydu. :):):):):) Çok yaşayın siz e mi.. :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 lutfen pls ım form turkey and usa clan pls Ha ha Ha ..[signature][hline]PaTeTiK CümLeLeRiMi PraTiK YapMan GEReK Bu StaTiK HayaTiEstetik Hale GeTiREBiLMeK iÇiN, PSikoTiK TuTuMu ELasTiK SeKLe KoYMaK Ve GeNeTiK RuH DüZENLeYiCiSiNi DeVReYe SoKMak TEK TaKTiK OLMaLı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar