Penguen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Buzi, 17 Ağustos 2005 04:44 tarihinde demiş ki: Hehe:D gülücez tabi. [spo1=Yarılın pls][/spo] ALINTIDIR. Bu arada *!KOPTUM*[signature][hline]:Noth1ng: / Olympia / Karus / Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :D[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ahhauahauahauahah Çok gırgır[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 61,ELEMENTAL LORD nps : 15xk nation : karus server : dies Turkuaz R.u.L.A.z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstAttack Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kop koP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kopar :D[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 güzel ama bu forumda verildi daha önce :)[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben nerede olduğumun farkında değilim, köşedeki kaavede okeye dönüyordum, bir baktım paticik.comdayım aynı üslupla mesaj atınca da hem mesajı editlettim hem uyarı aldım, bir daha yaparsam banlenirmişim de. [Bu mesaj Nefr tarafından 07 Aralık 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 muahahha puıhahah damned turk^^...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ee ben demedi demedim zaten ayrıca kullandığın kelimelere dikkat et.[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Metakuso, 07 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: ee ben demedi demedim zaten ayrıca kullandığın kelimelere dikkat et. bi winsttoonnn werseeeeeeeemmmmmmmm :D[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :D:D:D kop kop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 geyik rulazzzzzzzzz[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yapcanı yapmış türk ztn "pls" demesinden belli bide "ym turkey ym usa" bitirdi :D:D[signature][hline]__/) (o.O ) (> < ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 :D:):D:):D:) :-P[signature][hline]64 Genclik -------------------------- Aşigolar -------------------------- aş aş aş ki ki ki aşki aşki aş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 wekgv hbskjv [hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) CLan:SysTeM RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 adam bide ı am USA diyoyo yaa :) euheuheueuhe[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ahahahahahah cok komiiiiiik :D Ama bisi diyim ben tersinide gordum yabancilar gelip clan soruyolar ben sirf Turkelri aliyorum ya bunu kibarca soluyorum biz Turk claniyizi diyorum o zaman hemen " Aga clan plssss" yaziyolar ahahahaha Baba pls yaziyolar :) Turkum diyolar ozellikle uzatiyosun Turkce cevap versin die bu sefer guluyor ve gidiyorlar ahahah onlarinki daha sempatik oluyor tabii bu ss coook antipatik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 pöaaaaaaaah yarıldıııııııııım jaopn getiriiiiiiiiiin :D[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Merak Ettim Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar Nerde Yanlış Yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 japon yazcaktım :)[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Merak Ettim Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar Nerde Yanlış Yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muyat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 zuhahaha :D bu adam ne sap yaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 EHUEHEUHE SAP DEİL MAL:D:D:D:D:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muyat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sap işte ehue[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 :D:D:D:D:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 öoeh..! seviye..[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...60k..Ares ::ultrAslan:: ...Olympia..LvL 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar