Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni sayılırım..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba demeyi unutmuşum forumları okumaktan ... Bir anime , frp , müzik , uo sever olarak patide bol bol bilgi bulabiliyorum . gerçekten güzel muhtemelen yerli en iyi forum .

Eh ben PL bende artık buradayım . Gothic ortamlardan tanıyanlar vardır elbet .. fazla mesaj atmam ama çok okurum ...[signature][hline]I can perfect your gothic dreams...
Mesaj tarihi:
said:
Angelotti, 05 Aralık 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
Amma velakin çok gotiksin

Sende pek götiksin görüldüğü kadarıyla..

..

Şimdi git ona buna sataşarak post kas..[signature][hline]I can perfect your gothic dreams...
Mesaj tarihi:
ooo bir uo'cuya hoşgeldin diyelim =) hoş onun devri kapandı kapancak :D wow rulaz desem de uo günleri güzeldi be. her neyse hoşgeldin.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Mesaj tarihi:
heh muzcu ve Revell .. UO'nun devrini kapanır gibi yapan açılan(ve hala açılmakta olan) shardın monotonluğuydu. Monotonluğun evlilikleri bile sona erdirdiğini düşünürsek bu olanları doğal karşılamak lazım tabi ...

çoluk çocuğun başlaraına adam toplayıp ona bun aahkam kesmek için harçlıklarını birleştirip açtıkları %100 ph açık shardlar ultimanın gözdeliğini düşürdü .

Umarım bu saygınlıı yeniden kazandıacapız ekibimizle çünkü wow yada KO gibi insnlaı xp kasmanın kölesi yapan ve sadece xp ve item üzerine kurulu oyunlar samıyor hiç :)

Burada babayigit 2000 kazablanka konseri ne güzeldi değil mi :) ?
Mesaj tarihi:
said:
PainLover, 05 Aralık 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
fazla mesaj atmam ama çok okurum ...

eheh aynı ben nedense okumayı daha çok seviyorum,3 senede 600 msj atmışım,en az msj atma rekoru bende galiba:D[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
said:
Dark_Soul, 07 Aralık 2005 01:26 tarihinde demiş ki:
said:
PainLover, 05 Aralık 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
fazla mesaj atmam ama çok okurum ...

eheh aynı ben nedense okumayı daha çok seviyorum,3 senede 600 msj atmışım,en az msj atma rekoru bende galiba:D

Hehe asıl madalyayı sen hakediyorsun . Gördüğüm kadarıyla birçok kişi madalya için saçmalama yarışına girmiş ... Heh ..
barada 3 senedeki 600 mesajından birini bana layık gördün teşşekürler ..
[signature][hline]I can perfect your gothic dreams...

[Bu mesaj PainLover tarafından 07 Aralık 2005 03:23 tarihinde değiştirilmiştir]

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...