PainLover Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 merhaba demeyi unutmuşum forumları okumaktan ... Bir anime , frp , müzik , uo sever olarak patide bol bol bilgi bulabiliyorum . gerçekten güzel muhtemelen yerli en iyi forum . Eh ben PL bende artık buradayım . Gothic ortamlardan tanıyanlar vardır elbet .. fazla mesaj atmam ama çok okurum ...[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Alıntıla
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bende yeni sayilirim aslinda arada bende bi selam diim herkese sakincasi yoksa,ayri topik acmaya gerek yok merhaba herkese :)[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Alıntıla
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 heh sende hoş geldin o zaman . ilgi alanlarını yazman seni yeni tanıyacak olanlara bir ipucu olur ;)[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Alıntıla
Revell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 fazla mesaj atmamak en iyisi :) inşallah memnun kalırsın Paticikten, tekrar hoşgeldin[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Alıntıla
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 teşşekkür ederim şimdiden memnunum zaten çok şey öğrendim . karşılık olarak bende bildiklerimi paylaşıcam ara ara :)[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Alıntıla
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hoş geldin[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda şifresi deişmeyenler tıklasın Alıntıla
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Amma velakin çok gotiksin[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Alıntıla
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Uğraşma hemen adamla:)Hoşgeldin.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Alıntıla
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hosgeldinz[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Alıntıla
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hosbulduk[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Eh evet, biraz yeni sayılırsın =) Hosgeldin geç olsada =P[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Alıntıla
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 olsun yeniden hoş geldin[signature][hline]laverda yalan oldu.. Alıntıla
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Angelotti, 05 Aralık 2005 18:44 tarihinde demiş ki: Amma velakin çok gotiksin Sende pek götiksin görüldüğü kadarıyla.. .. Şimdi git ona buna sataşarak post kas..[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Alıntıla
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 tekrar hoşbe$[signature][hline] www.ansalon.gen.tr ~®âi ~ * Alıntıla
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Hepinize teşşekkürler..[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Alıntıla
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ooo bir uo'cuya hoşgeldin diyelim =) hoş onun devri kapandı kapancak :D wow rulaz desem de uo günleri güzeldi be. her neyse hoşgeldin.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Alıntıla
Revell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Uo zar zor bıraktık zamanında zaten şimdi aynı şeyi WoW la yaşıyoruz, Wow bitince ne olacak acaba[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Alıntıla
babayigit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 valla banda öle lmuştu üye olduktan 1 ay sora bu bölümü gördüm konu actım hehe =)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Alıntıla
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 heh muzcu ve Revell .. UO'nun devrini kapanır gibi yapan açılan(ve hala açılmakta olan) shardın monotonluğuydu. Monotonluğun evlilikleri bile sona erdirdiğini düşünürsek bu olanları doğal karşılamak lazım tabi ... çoluk çocuğun başlaraına adam toplayıp ona bun aahkam kesmek için harçlıklarını birleştirip açtıkları %100 ph açık shardlar ultimanın gözdeliğini düşürdü . Umarım bu saygınlıı yeniden kazandıacapız ekibimizle çünkü wow yada KO gibi insnlaı xp kasmanın kölesi yapan ve sadece xp ve item üzerine kurulu oyunlar samıyor hiç :) Burada babayigit 2000 kazablanka konseri ne güzeldi değil mi :) ? Alıntıla
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: PainLover, 05 Aralık 2005 17:10 tarihinde demiş ki: fazla mesaj atmam ama çok okurum ... eheh aynı ben nedense okumayı daha çok seviyorum,3 senede 600 msj atmışım,en az msj atma rekoru bende galiba:D[signature][hline]from exile... Alıntıla
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Dark_Soul, 07 Aralık 2005 01:26 tarihinde demiş ki: said: PainLover, 05 Aralık 2005 17:10 tarihinde demiş ki: fazla mesaj atmam ama çok okurum ... eheh aynı ben nedense okumayı daha çok seviyorum,3 senede 600 msj atmışım,en az msj atma rekoru bende galiba:D Hehe asıl madalyayı sen hakediyorsun . Gördüğüm kadarıyla birçok kişi madalya için saçmalama yarışına girmiş ... Heh .. barada 3 senedeki 600 mesajından birini bana layık gördün teşşekürler .. [signature][hline]I can perfect your gothic dreams... [Bu mesaj PainLover tarafından 07 Aralık 2005 03:23 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hoşgeldin...[signature][hline] Alıntıla
Cool1907 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tekrar hosgeldin...[signature][hline]Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.