LethE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 İlk olarak repleylkar bölümünde versiyon 1.03 e kadar seçinilenbiliyor lütfen bu 1.12 ye kadar çıksın :( ayrıca yollanamıyordu en son denediğiminde.. :( ayrıca yeni patchlerle ordak ibilgiler eskide ya kaldırılsı yad audptae dilsen bnevce..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizzz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Çok haklısın, gerekirse yeni yazarlar da alsınlar ama site tamamlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 son güncelleme 2002 de yapılmış vallaha ben bile yazar yollarım bişeyler lütfen herkes bişey yazsında Dresquin, Volfied anlasınlar istediğimizi[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan [Bu mesaj Frost650 tarafından 14 August 2003 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ben editor oldum, ama soylemistim olurken staff orumunda sadece WOW a bakicam diye, WC3 oynamam etmem. Sizin istediginiz zaten site degil genel olarak bir file sharing kismi, onu da adminler yapabilir, ama hic bir adminin su anda bos oldugunu sanmiyorum, biz onlara bagliyiz, siteleri degistirebilecekler onlar, ben WOW yazilarini up to date tumaliyim o kadar. Adminler ve modlar robot degiller sunu anlamanizi rica ediyorum[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 onu biliyozda yapma be gülüm 2002.. :( o zmnlar anarchy online mı vardı yoksa shadowbane mi vardı? ya vardı belki ama oynanamıyodu... en azından replaylari koyabilmemiz oda olmuyosa oraya link atabilmemiz fl nsağlansa?.. olmadı replays die sticky topic açak? (bka bunu sen yapabilirsin)[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 İnteraktif bir replay forumu güzel olur fakat site çalışanlarını amacı bu olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 whitetob burdamısın hey[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 gercektem replay paylasmak istiyorsaniz, ki ben replay dosyalarinin boyutunu bilmem 250 kb dan azdir heralde (zaten fazla olanlarin bu sitede host edilmelerini beklemeyin) acin birbirinize mail ile atin, ya da birlestirin paralari profocio dan aylik 3 dolara (ki galiba bize daha ucuzdu, Eno ile konusun) actirin bi map alani, ayda 3 dolar 5-6 kisinin hic bi yerini incitmez.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Dogru duzgun bi warcraft sitesi olucaksa genel anlamda oyle bi sey yapilmaliki WoW dan tutun frozen throne a kadar her turlu warcraft ogesini barindirmali ve bu konuda aranan hemen hersey bulunmali.Bunu demek cok kolay yapmasi zor degil,ugras verici,yaklasik 1 haftalik bir calismayla replaylerin bulundugu,WoW haritalarinin(ciktigi zaman yada release den sonra)incelendigi herkesin girip ogrenebilecegi,paylasabilecegi bir site yapilabilir.Edit ve yazar arkadaslar yardim isterlerse sayet is basladiginda yardim ederim ama eminimki guzel seyler yapicaklardir...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 volfied tavsiyelerinler bu konuya bir açıklık getirdiğini zannetmiyorum çünü pek alaka kuramıyorum ben konunun biraz dıshında kalmashmı sence de?Çünkü kimse illede yapılsın demiyor çünkü site çalışanlarının amacı farklı olabilir fakat net ortamında bu kadar ilerleme kaydetmish bir ekibin altından kalkamayacagı bişr ishte istenmiyor.Olucaksa da tam olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 WoW sitesi (sitenin adi da WoW cunku, Patiick WoW diicem bundan boole) Paticik WoW un amaci sizleri oyunda bilgilendirmek, replay share olayi falan ben editor degilken konmus bir sey, bir replay in ne kadar yer tuttugunu bilmiyorum, ama unutmayin ki bu sitenin hosting i, dosyalarinin tutuldugu yer sonsuz degil, bizden baska pek cok site var, ve onlarin dosyalari falan. Kisacasi aranizda replay share etmek istiyorsaniz, ve zaten oynayan bir kac kisi var (baksaniza 6 kisi falansiniz) dedigim gibi www.profocio.net den cok ucuza alabilirsiniz aylik hostunuzu, boylece aranizda paylasirsiniz. Benim editor olma amacim Paticik WoW un WOW (oyun olan WOW) bolumunu guncellemek, o yuzden hala dresquin de gozukuyor.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar