cHi_cHi_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Arkadaslar dün tesadüfen bi arkın monütörüne bakıyodum pelerin görevine girdiler, iyi hoş güzel ama başka clandan adam girip varioru heall leyen priestleri öldürdü, durun daha bitmedi üstüne bide karuslar bastı clanca ve bütün elmorad ları temizlediler.Yaratığı kestiler ama yüce hak onlardan yana değildi ve anahtarı başka bi mal aldı (paylaşmak istedim:P)[signature][hline]Nick : cHi_cHi_TR Clas :Blade LvL :6x Np :Simdilik yeter :) Clan :CHOS€Ns™ Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiscJockey Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sen cok fılm ızlıon galıba oa cz mı la hehehe:P[signature][hline]YaLaRıM YaRa YaPaRıM:P ||||DiscJockey Pm!!!! ares!!!|||| lwl 50+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cHi_cHi_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kardesim bütün cafe gördü.hadi ben cz sandım czde o yaratığın ne işi var cz ayrıca kapalı bi yer değil dikkatini cekim....50+ sın cz yi bilmiyo olabilirsin.[signature][hline]Nick : cHi_cHi_TR Clas :Blade LvL :6x Np :Simdilik yeter :) Clan :CHOS€Ns™ Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiscJockey Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 BI ARA ARENA YA GEL BAKARIZ 50 + MI 70 + MI[signature][hline]Nick : DiscJockey Clas :Rouge LvL :5x Np :Simdilik yeter Clan :Kafama GörE Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cHi_cHi_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bu konunun senin gibilerle saptırılmasına izin vermem o yüzden sus ve arena teklifini her zaman kabul ediyorum a1 de pm atarsan beni bulursun......[signature][hline]Nick : cHi_cHi_TR Clas :Blade LvL :6x Np :Simdilik yeter :) Clan :CHOS€Ns™ Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 çok bişey bildiğini sanan arkadaşım. arkadaş haklı pelerin görevinde aynı anda human ve orc lar bulunabilir ve çatıışabilir. sen y7enisin galiba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kim gıclu ıse pelerını o alır bırdaha spawn olmasını beklemez ordakı karsı ırkı bezdıreceksın ewet bırbırlerıne vurabılır ve hatta cz gıbı ustundekı paranın yarısını alabılırler.asıl dogru olan anlasıp ayrılmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ahaha ole 2 clan girince komedi oluo biz cypherda clan kurmustuk jessyterry ile ben (AudioSlave) biz bi girdik 2 clan var adamlar once kesti bizi jessy sinirlendi adamlar en son yalvardiydi kesme artik diye adamlar %50 filam dusmuslar o gun yapamadik oteki gunde gansta ydi sanrim clanin ismi onlar vardi biraz kapistik filam sonra onlar c2 ye gecti biz c1 de kestik =p[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar