Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Arkadaşlar bu aralar forum gergin böle bişiyi başlatmak istedim. Şimdi bi şarkı düşünün türkçe olsun onu knight ile besteleyen ortaya komik bişi çıkcaktır ilk şarkı benden: Gecelerin macroyla geçiyor. Ölünce yüreğim çok acıyor. Ah şu lnight belası üzerimde. Ne yapsan yap bırakılmıyor. Hdi sizde koyun hep siz gülmiceniz birazda ben güleyim.[signature][hline]Eğer knightonline oynuyosan,bu dünya sana hiç bişi kazandırmaz. Sarsie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 knight knight... doyamadım tatamadım kesemedim... tarif edeyim ogreteyim sana hosuna gider knight igrencmi oldu acaba?[signature][hline]64 Genclik -------------------------- Aşigolar -------------------------- aş aş aş ki ki ki aşki aşki aş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sniperdayi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Gm Bey Verdiğin perhize budur gayratım Bundan başka uyamayom Gm bey 3 tane Troll King sabah kahvaltım Kesiyom kesiyom uniq çıkmıyo Gm bey 2 Darkmare 1 lycan Ister yağlı olsun ister yavan Yanına keseyom 5 tane solucan keseyom keseyom lvl alamıyom Gm bey Güzel oldumu bilmem ama orjinali daha iyi onu söliim... :P[signature][hline]Cyper serverinda 60 lvl Shadow Vain Artik bende varim.Elmoradlara duyurulur. http://www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 huahhaha ^^[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 170k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bir priesti çok sevdim o beni hiç sevmiyor shardları mı ödünç verdim artık geri vermiyorrr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bugün kederliyim beterim bugün girdiğim bütün partiler dağılıyor Bulunmuyor buff bulunmuyor seekingde priest görünmüyor Vurma apos'a vurma bugün Bütün aposlar saldırıyor Lİghting çakıyor stun koyuyor resistansımdaki lr işe yaramıyor Oysa ben cz'den neler neler isterdim Grade 1 clanlara girmek isterdim Shardlar isterdim asi ve mavi(!) Parlasın isterdim shardın rengi Am Gel görkü yaktım shardı bugün... ŞARKININ ORJİNALİ bugün kederliyim, beterim bugün sesime ses değse çığlık oluyor üşüyor toprak, taşlar üşüyor vuslatı yakın eden yollar üşüyor yumma gözlerini uyuma bugün bütün gölgeler akşam oluyor üşüyor yaprak dallar üşüyor savrulup yırtılan rüzgar üşüyor (içimde kış gibi bir mevsim üşüyor) oysa ben senden neler neler isterdim senli sevdalarda doğmak isterdim sabahlar isterdim asi ve mavi büyüsün isterdim ışığın rengi ama gel gör ki kötüyüm bugün Yorumlarınızı beklyiroum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 güsel çalışmaya deam sizden daha ii şeyler bekliyorum:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 deli olmuş. Creative Turkler işte :D[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 170k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: fenerbahce, 07 Aralık 2005 17:55 tarihinde demiş ki: bir priesti çok sevdim o beni hiç sevmiyor shardları mı ödünç verdim artık geri vermiyorrr :D koptum:D[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: fenerbahce, 07 Aralık 2005 17:55 tarihinde demiş ki: bir priesti çok sevdim o beni hiç sevmiyor shardları mı ödünç verdim artık geri vermiyorrr :D İşte bu bu beni güldürdü:D[signature][hline]Eğer knightonline oynuyosan,bu dünya sana hiç bişi kazandırmaz. Sarsie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sniperdayi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Biz ona creative deil işi gücü olmayan diyoruz.Can sıkıntısı adama elektriği bile buldurmuş. :)[signature][hline]Cyper serverinda 60 lvl Shadow Vain Artik bende varim.Elmoradlara duyurulur. http://www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bugün lufersondan taşınıyorum maradona göç edip gidiyorum her noob lafı bana her exp kaybı bana inanamıyorum buffsız kaldım yine[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Kaldırın La elleri ya da boş verin Cool Assas Tripleri Kaçıp Town Çekin Kaldırım Knight'ları Hakim her yere Siz kesersiz Boss'u Ben de izlerim :D:D[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ [Bu mesaj Theridone tarafından 07 Aralık 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sniperdayi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Fenerbahce senin imzadaki linki gördüm.% de 1 bile gerçeklik payı varsa çocuk yapmamaya karar verdım haberın ola.Ama bunun sadece bir fenerli mantalitesi olduğu aşikar :):):):):)[signature][hline]Cyper serverinda 60 lvl Shadow Vain Artik bende varim.Elmoradlara duyurulur. http://www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 inanamıyorum her açtığı konu olay olan ( (bkz:Sarsie ve |_Sarsie_| ) ilk defa açtığı bir konuda kendi konuşulmadı. Yazdığı mesaj üzerine oldu gelen cevaplar. Gözlerime inanamıyorum. Helede imzaya hasta oldum. Ata sözü gibi yazıp altına imza atmış Sarsie iyimisin ?[signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul) Beramusta satılık level 65 Rogue full item 400 YTL. Detaylar icin tıklayın!! [Bu mesaj Usko tarafından 07 Aralık 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 fenebahce imzandaki linkteki dosyayı indirdim ne güzel içine trojan yerleştirmişsin sen öyle ss'i yolluyorum az sabredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 çiki çiki fenerrrrrrrrr Hadi hadi fenerrrrrrrrrrrrrrrr -BU ALINTIDIR.. Psvyi yenerrrrrrrrrrrrrrrrrrr Müzeye Dönerrrrrrrrrrrrr -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Avrupa Masterıymış Nycris efendi. cok iyi combo yapar adam kesermiş Yanında f9 ile forazzi warmış. arkasına bakarsa yere yatarmış.. laylay lay lay laylaylay lay lay lay layy -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Debuffer ım sen çok yaşa, yaşa da torment at bana hiçbir mage e degişilmez senin buff ın bu dünyada -*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Assasin im benim, biricik sewgilim, söyle senden başka kimde war chitin senin le kasarım.seninle akarım. söyle senden başka kimde war mirage -*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Karus warrior sun.bizim canımız Yeşil we Yeşil akar kanımız kesiyoruz seni canı gönülden humanız biz yürüyoruzzz -*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Ne Buffer Ne warrior nede prest ler.bu sene sen sin kral mage ne buffer ne warrior nede prest ler.bu sene sensin kral mage haydi oturt haydi oturt.haydi oturt novaları. ölümüne ölümüne ölümüne koy pillar ı. *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Sen geçerken CZ den sessizce, gm ler geçer cz den gizlice. ah sen atarken 5 li leri sinsice gm ler banlar seni gizlice --*-**-**-*-*-*-*-*-*-* Buradannn bir archer geldi geçti geldi geçti deldi geçti wayy wayy yöregimi deldi geçti 5 li attı deldi geçtii wayy wayy dolana kosper dolana dolana gm banlasana dolana mage dolana.prest debuff atsana.. Zuahahhaha :D:D:D biras saçmaladım ama neyse :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 harbi trojan mı war o prog. da.ben indirdim pc de duruo.hala bişi olmadı siliim hemen.tek sorun msn açamıom we bazı sayfalara giremiom.ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 star yollasana ss yi içimde kaldı bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 are you hasta?[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 şuan upload yapıyorum resmi jpg yapmadım rsim kalitesi düşmesind diye megauploaddan indireceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 aptalmısın olm sen ne dion beyinsiz ya adama bak[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 asıl senin upload yaptığın trojandır lan manyak insan resimin kalitesi düşünce ne oluyor[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 star ss göster de görelim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Raptor lar elimizde Chitin Shell üstümüzüzde biz gideriz cz ye hey cz ye Elmoradı basarız npyide kasarız biz kahraman orclarız hey orclarız :D :-) :lol: [spo1=Tıkla maaaaaaaaaa]iğrenç oldu [/spo][signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar