mystro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 arkadaşlar bana 0 dan full patch yapmam için gereken enGB dosyasını linkini verebilecek var mı? wow guru ya fln baktım bulamadım heryerde 1.8.3 den 1.8.4 yapan var bana 0 dan lazım şimdiden tsk..[signature][hline]-honor and glory don't have any meaning without sacrifice -fcuk the l33t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ftp://www.wow.wnet.ua/wow/patches/WoW-1.8.0-enGB-patch.exe 1.8.0 enGB full patch wowu kur üstüne bunu kur 1.8.0 olsun wow :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 http://www.wowguru.com/patches/archive.php?l=enGB 1.6 yı yukle full uzerıne yap dıerlerını[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw [Bu mesaj Suark tarafından 08 Aralık 2005 09:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Arkadaslar bende sunu sormak istiyorum.oyunu ilk defa kurdum yeni baslayacagim.Versiyon 1.6.1 diyor.Bu verdiginiz link i yuklersem tum patch ler son versiyonuna gelmis mi olacak? .ayrica bu EU icin degilmi?sagolun yardiminiz icin[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 @oktay: ben bunu yaptım diyeliö peki 1.8.0 dan 1.8.4 e teker taker patch yaparak mı getiricem?[signature][hline]-honor and glory don't have any meaning without sacrifice -fcuk the l33t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 evet önce 1.8.0 yapacaksın sonrada blizin updaterinden 1.8.0 to 1.8.4 ü indireceksin[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 zaten 8 haline getirdikten sonra 1.3 ve 1.4 hariç fazla sürmüyor patchler. Onlar bile yarım saatte yükleniyorlar. Ama mutlaka o devv patchin bir yedeğini alın. Eziyet gibi çünkü onu bulmak :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar