yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ewet beyler dünden beri bi iki tane operatorle görüştüm oyunun web sitesinde biri bekliceksiniz diyo diğeride gm lerle görüşün diyo (tabi bulursak gm i) bu arada bide costumer support tu tavsiye ettier ben daha hiç denemedim şu an o bölümde çalışmıyo ne yapacaz bilmiyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bence şifreler gitti birdaha gelmicek[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ewet air wolf haklsıın galiba belkide anca boole bırakabiliriz ko da okulu işi gücüde aksattım bu oyun yuzunden bunca emek bi saçmalık yüzünden boşa gitti ne diyeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 korkma yakında ben bi türk serverı yapacam dupe veya kosp kullanmalarına gerek olmicak :D lvl kasma çoook basit olacak sabit itemler olacak herkezde 2k+ ap olacak lvl 70 cz de herkez eşit olacak artık zevkini çıkarın bakalım :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bana turklere karsi yapilan biseymis gibi gelio bu sifre olayi ama neyse ben sustum..! =x[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Marl0_on, 08 Aralık 2005 11:03 tarihinde demiş ki: bana turklere karsi yapilan biseymis gibi gelio bu sifre olayi ama neyse ben sustum..! =x hımm mantıklı geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChamurS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Selam.. air_wolf ben yorgun senın charın acıldımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 benide gm yaparsın artık alırım full+10 shellri bide +10undan unıque :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 uniqueler en fazla +5 oluo ( takilar )[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChamurS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Arkadaslar banlanan bir charı nasıl actıra bılırız charın ustune gelınce DC verıyor GM mail attım yanıt gelmedı nasıl actırabılırım? sızlerden ogrene bılırmıyım? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kospdanm dupe item kullanmaktan banlandiysa support toplu acio arada onlari acilir merak etme...[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben sana soğuk bi bardak su iç derim eger uyeliğin yoksa yada tanıdıgın sağlam bi admin yoksa bize daha şifrrmizi vermiyolar süresiz banlandıysan hayatta acamazsın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bende banlandım korkma 30 gündür :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChamurS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 valla gece bir party gırdım beklıyordum dıger charımlada buff verıyordum baktım ustten yazı gecıyor NP tranferı diye banlandım gm pm attım cevap vermıyor mail atıyorum yıne vermıyor Diez de gm arkadaslarının charını acıyor bızımkınıde kafasına gore banlıyor bakalım ne olcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 o da acilir ama np 100 e dusurulcek[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar