BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Game & Game bir bedava online oyun merkezi :) Korea IT Industry Promotion Agency (KIPA) ve iPark SV(Silicon Valley) yardımıyla Koreliler bilgisayar teknolojisinde yardım alıp Amerika taraflarına kore oyunlarını daha hızlı bir şekilde yayınlamalarında yardım ediyorlar. Yani U.S den band. alıp Kuzey Amerika için ; daha hızlı download imkanı, daha kolay iletişime geçme ve daha hızlı serverlar sağlamaya başlıyorlar. G&G network 12 Aralıkta açılmayı planlıyor ve ayın 17 sinde daha hızlı oyunlara başlamamız planlanıyor. Şu anda bile bir çok oyun oynamaya hazır bekliyor :) Bazıları korece bazıları ingilizce :P ama daha hızlı ve daha lagsız bir oyun bu sayede bizi bekliyor. sitesi : http://www.gamengame.com/en/ Şu anda oynanabilir oyunlar : MMORPG 1. Blitz 1941 2. Flyff 3. Goonzu Online 4. KAL Online 5. Legend of Mir 3 6. Martial Heroes 7. Silkroad Online 8. Skyblade 9. SpaceCowboy Ep2 10. Xiah SPOR 11. Neo Baseball 12. Shot-Online ACTION 13. Rakion: Chaos Force FPS 14. Gunz 15. War Rock DİĞERLERİ 16. NavyField 17. Sky Raiders[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 pis kore lagından kurtulcaz demek gerçi oynarmıyım o eski oyunları bilmiyorum[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar