diablotg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: sir, 07 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki: said: diablotg, 07 Aralık 2005 20:21 tarihinde demiş ki: yolum aslında doğru ama yolumun üstündeki şeyler o kadar saçma ve anlamsız ki nefret ediyorum bu insan düzeninden. bu arada sırtıma palto vs vs alıp çıksam ne olur ki Dağda oturuyorum sayılır hayır yolun doğru değil, sen engellerin kendiliğinden ortadan kalkacağını mı zannediyosun?bu hayatı yaşayan sensin, bütün kararları verecek olan da sensin. şu anki durumdan şikayetçiysen, bunun sorumlusu da sensin. ah ama yok ben herkesten üstünüm, sizin iğrenç bi yaşantınız var diceksen, sen de bu kadar yadırgadığın yaşantının iğrenç bir parçasısın yalnızca.. bu ne lan anaaa adama bak kin ve nefret beslemiş bana karşı. Benim kendimi herkesten üstün gördüğümü sanıo.Ben kendimi kimseden üstün görmüyorum ben insanların kendini üstün görmesinden yakınıyorum zaten sabahtan beri.Çok alakasız bir cevap yazmışın ve bu kadar saçmalığa bir saçmalık daha eklemişin.Ayrıca sana katılmıyorum yolum doğru ondan eminim ama sadece içimi dökmek istedim.Yolum üzerindeki engelleri artık bir şekilde ne kadar saçma olurlarsa olsunlar kaldırıcaz napalım.benden 20 kat daha zeki ol benden 20 kat daha üstün bir insan ol hiç umurumda değil korkma yani bana gerizekalı deseniz de koymaz.Artık kimseyi takmamayı da öğrenmiş bulunmaktayım.Böyle konuşmalar vızır vızırdan ibaret benim için[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bence sen materyalist düşüncenin b*kunu çıkarmışsın. İnsanı insan yapan duygulardır. Herşey anlamsız sadece madde bunlar dersen hiç bişeyden tabi zevk alamazsın. Duygular olmasaydı senin şehirde gördüğün bütün o anlamsız dediğin şeylerin hiç biri olmucaktı. Biraz madde saçmalığını bırak da insanlar arasındaki ilişkilere sosyoloji psikolojiye kafa yor nötrlensin beynin :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: McFrenzy, 07 Aralık 2005 22:08 tarihinde demiş ki: bence sen materyalist düşüncenin b*kunu çıkarmışsın. İnsanı insan yapan duygulardır. Herşey anlamsız sadece madde bunlar dersen hiç bişeyden tabi zevk alamazsın. Duygular olmasaydı senin şehirde gördüğün bütün o anlamsız dediğin şeylerin hiç biri olmucaktı. Biraz madde saçmalığını bırak da insanlar arasındaki ilişkilere sosyoloji psikolojiye kafa yor nötrlensin beynin :) +52[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hey be lise yıllarımı hatırladım olm kendını yemekten baska bı bok olmuyo söliim sana, bi bok bulduunda yok cevabını bulamıosun sonra sktr edıosun herseyı gelecek denen seye yatırım yapayım diosun öle kendını kandırarak umutlanarak hayal kurarak yasamaya devam edıosun nere kadar ama[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Çok fazla düşünüosun, fazla kafaya takıyorsun. Dert etme, düşünme. Geçer zamanla. Aşağılamak için demiyorum ama ergenlik çağında oluyor.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ben de kaç gündür düşünüyorum "Niye yaşıyorum ben?" diye.. Hayat akıp geçiyor.. Daha dün lisedeydim şimdi eşşek kadar adam oldum. Benden öncekiler de benim zamanımdalardı bir zamanlar.. Gün gelecek bugünleri bile özleyeceğim.. Tüm bunları düşündükçe acaip depresif oluyorum. Kapıyı vurup gitmek istiyorum bilmediğim yerlere.. Ama o cesareti de bulamıyorum kendimde. Çünkü duygusal bağlar var.. Mantık ve din gibi konulara girmeyim zaten hiç çıkamam. 2 farklı insan olup kendimle çatıştığım çok olmuştur. En iyisinin ne olduğunu bulmuş değilim arkadaşım.. Bu yüzden şimdilik bu halimle idare ediyorum, bu durumu bir anlamda kabulleniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar