diablotg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bilmiyorum arkadaşlar bunun çözümü nedir bundan kurtulmanın yolu nedir.Ama şu kadarını söyleyeyim artık yetti bıktım intihar noktasına geldim ya inanmıorum yaşama saçmalıktan öte değil benim için.Her gün sabah kalkıp okula gitmek okulda bi ton ağzını sadece açıp kapayarak anlamlar üreten madde formları anlamsız saçmalıklar hiçbir anlamı olmayan şeyler kendini özel hissetme durumları insan saçmalıkları.Test ler Yaşam Sohbetler Muhabbetler Kız Beğenmeler Aşklar Selamlaşmalar.Bi Ton ıvız zıvır dolu etraf.Anlam yok ortada anlamlı yapan insan beyninin oyun sahasındayız.Görme eylemleri duyma cart curt yok bunlar ya nie böyle Aslında gerçek olmayan şeyler uğraşıyorum ki bütün gün.Yeter ya sıkıldım ama gerçekten ölmek sadece farklı bir forma geçiş olduğu için ölmenin bir anlamı da yok bende tıpkı yaşamanın bir anlamı olmaığı gibi.Zaten yaşam diye birşey de yok.Her şey o kadar saçma ve aslında anlamsız ki bunları niye yaptığımızı anlamıorum.Nie kimse Uyanmıor artık nie kimse fark etmiyor sorgulamıyor ya.Yok işte hiçbirşey yok din , insan , siyaset cart curt hiçbiri yok hepsi bir gerçeğin üsütünü kapamadan başka birşey değil.Gerçek ne o bile şüpheli.Sonuçta bir gerçekler kümesi var tabi ortada ama o kadar Gerçek olma ihtimali olan şey varki asıl gerçek hangisi onu bulmak zor.Hayatımı insan saçmalığından sıyrılıp ortada neler döndüğünü öğrenmeye adamak istiyorum ama önümü kapayan bi sürü ıvır zıvır var öss miş cart mış curt muş paramış.Yeter ya bune saçma bune gereksiz bune monoton bu ne bayat bir madde yoğunluğudur anlamadım ki.Hadi insan gözüyle bakalım BU kadar Monoton bir Dünya yı red ediyorum.hiçbir aksiyonu yok hiçbir heyecanı yok.Hadi bıraktım anlamsızlık saçmalığını normal insan olsam bile bu kadar basit ve monoton bir yaşam çekilirmiydi ya.Nerde o eski acaba denizin karşısında ne var acaba nasıl canlılar var diyip yola çıkmak sonrada daha kimsenin görmediği yueni kıtalar adalar canlılar keşfetmek hadi onuda geç küçük bir köy ve etrafta macera arayan insanlar Offf YA ÇOk SIKICI VE BİR O KADAR DA ANLAMSIZ HERŞEY dayanamıorum katlanamıorum ölüm yakın ölüm korkunç değil biliyorum.Belki ölmek aslında anlamsız birşey olsada biz anlamını vermiş olsak da benlik olarak bir kurtuluş tur belkide.[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ah kuzum biraz sakinleş bakim. Neden kafan bu kadar dolu. Seni bu kadar düşünmeye iten nedir? Hem ölmek bi kurtuluş yolu olarak görülseydi emin ol hiç kimse hayatı tercih etmezdi. Anlat bakim bende ona göre bişiler diyim sana. Elbet vardır bir sebebi seni bu kadar düşünmeye iten[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 gusel yasmışın okadar derin dusundugumuzde gerçektende biz niye warız niye bukadar kendimizi kasıoz[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sokağa çıkıyorum ve gördüğüm tek şey bir yığın boş madde.Zararlı gazlar Çok fazla Ses dalgası.Anlamı olmayan bir kaç araç vesaire.Nie biz üstün konuma getiriyoruz bu insanlık sıfatını bi türlü anlayamıyorum ya.Hepimizin Atası Tek Hücreli bir canlı ve o da farklı elementelerden meydana gelmiş bir madde.Ya biz maddeyiz anlamıyorum anlatamıorum ne bu üstün düşünceler ya.Bazen kendimede kızıyorum diyorumki lan sen nesin ki bilmek istiyorsun.Evet kendimi tanımak istiyorum bu farklı bir form ve kendimi tanımak evreni tanımaktan geçio.En küçük parçacaığın hareketini çözmekten geçio.Ne nasıl ne şkilde sebepler sonuçlar nelerin olabileceğini bilmekten geçio.Maddeyi ve Maddelerini Tamamen çözmek ten geçio ama nasıl nasıl nasıl nasıl nasıl nasıl nasıl nasıl???????????????? Bulalım öğrenelim parçacık davranışlarını boyutları uzay-mekan kavramlarını herşeyi ama herşeyi öğrenelim.Solucan deliklerini nasıl oluştukllarını evrenin yapısını enerji tanımlayalım artık Yeter Ya[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 diablotg: ya daha kucuksun bak..hiç1şeyden zevk almiyormusun hayatta hoşlandıgın hiç bişe yokmu vakit harcadıgın..ideallerin,arzuların.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ya ben bu düşünceleri her gün her vakit nerdeyse 4-5 senedir aralıksız düşünüyorum ondan normal insan gibi davranamıorum bazen.Yalnız takılıyorum vesaire vesaire ama hiçbir gün anlam veremedim.Hatta düşündükçe daha düşündükçe o kadar bulankılaşıo ki herşey.[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hoşlandığım tek şey yeni bir şeyler öğrenmek ama daha kimsenin bilmediği şeyler.Lanet olsun böyle düzene[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bak emin ol hayat sen istedigin için bitmemeli..bence hayatın tadını cıkarmaya ve zevk almaya bak..nasıl olsa biticek ve ölücez,yaşam kaliteni arttırmak tüm bunlar senin elinde..sen hayatı sevmek istiyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 güzeel, sonunda kendi yolunun en doğrusu olmadığını görüp bocalamaya başladın..hadi kendini sevmeyi ve kabullenmeyi de öğren, az kaldı :)[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: diablotg, 07 Aralık 2005 20:16 tarihinde demiş ki: hoşlandığım tek şey yeni bir şeyler öğrenmek ama daha kimsenin bilmediği şeyler.Lanet olsun böyle düzene dianlotg, kendine biraz tatil ver kuzum. Şöyle git biraz eğlen dolaş. Mesala şimdi bırak paticiğide al paltonu sırtına çık dışarı biraz hava al. Evde durma. Kabullenmesini bilmek ve kabullendiğimiş şeylere tın geçmek lazım. Yoksa çabuk yıpranırsın. Hayat uzun.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hayat denen bu olguya anlam veremiyorum ki seveyim.Zevk eğlenme bunlara anlam oturtamıorum.Kafayı Yimce ya Üniversite Diye Tımarhaneyi kazanıcam ben ya.Zaten Bu kadar anlamsız şeyler arasında birde ÖSS DİYE bir analmsız şey varki iyice bıktırdı beni bütün hayallerim bu saçma sapan kağıda bağlı[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: sir, 07 Aralık 2005 20:18 tarihinde demiş ki: güzeel, sonunda kendi yolunun en doğrusu olmadığını görüp bocalamaya başladın..hadi kendini sevmeyi ve kabullenmeyi de öğren, az kaldı :) yolum aslında doğru ama yolumun üstündeki şeyler o kadar saçma ve anlamsız ki nefret ediyorum bu insan düzeninden. bu arada sırtıma palto vs vs alıp çıksam ne olur ki Dağda oturuyorum sayılır[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 çok insan zaman zaman böle hisseder,depresyon-bunalımlar-hayattan var olmaktan zevk almama-anlamsızlık..ama 4-5 senedir olması üzücü..bunu degiştirmeyi istemek önemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Anlaşıldı şimdi derdin diablotg. Sinirlerin yıpranmış senin. Bak canım daha bunları düşüncek önünde kocaman bir ömür var. Hayatı sev sevme orası pek öneli değil. Ama gül uğruna koca dalı kopartma. Kendini kas biraz. Zevk almaya zorla kendini. Hem boşver bunlar şuan senin kafanı doldurmasın. Bunları vakti geldiğinde düşünürsün. Eğer şimdi bunları kafandan atmazsan yarın çok geç olacak ve kendini yıpratıcaksın.. Dedikleri gibi tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaksın ;) [signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. [Bu mesaj Eraxx tarafından 07 Aralık 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 prozac tavsiye ediyoruz.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 prozac nedir ilaç mı?[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kardeşimin de kullandığı anti-depresan ilaç[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 antidepresan ama kafana gore kullanma.doktora git once..öööle bi hap.ben kullanmstm bi ara geyk oluyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Saçmalamayın ya ne hapı. Git biraz açıl kardeşim sen. Gez toz. Öss için eve tıkmışın kendini belli bunalmışsın. Tavsiye ilaç felan olurmu.Hemde piskolojik ilaçlar. Olmaz öyle şey. Evet doktor kontrolu olabilir o konuya katılıyorum.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 canın sıkıldıkça at üç beş tane demedik ki canım. zaten doktor yazmadan vermezler o ilacı.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yok doktorsuz da verilio prozac...ama bencede oss stresi falan bu...oyle piskomatik bi problem degldr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: diablotg, 07 Aralık 2005 20:21 tarihinde demiş ki: yolum aslında doğru ama yolumun üstündeki şeyler o kadar saçma ve anlamsız ki nefret ediyorum bu insan düzeninden. bu arada sırtıma palto vs vs alıp çıksam ne olur ki Dağda oturuyorum sayılır hayır yolun doğru değil, sen engellerin kendiliğinden ortadan kalkacağını mı zannediyosun?bu hayatı yaşayan sensin, bütün kararları verecek olan da sensin. şu anki durumdan şikayetçiysen, bunun sorumlusu da sensin. ah ama yok ben herkesten üstünüm, sizin iğrenç bi yaşantınız var diceksen, sen de bu kadar yadırgadığın yaşantının iğrenç bir parçasısın yalnızca..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 çikolata ye mutlu ol![signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: zarek, 07 Aralık 2005 20:26 tarihinde demiş ki: prozac tavsiye ediyoruz. Keşke herşey prozacla cozulebilseydi. Onla zombi gibi dolanmaktansa yol olmak daha iyidir bea en azından ağzının suları akar gibi sırıtıp butun gun uyumazsın [signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros [Bu mesaj Zephyros tarafından 07 Aralık 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Hayatta bi anlam bulamıyosan, sen hayata anlam katmalısın. Bi de bunu dene...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar