Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gothic 2 oynayanınız varmı?


Ringwraith55

Öne çıkan mesajlar

Slmlar;

Konudada belirttigim gibi gothic hakkında birkac sorum var.Aslında 2 kısı den yardımlar alıyorum ama herkes tatilde old dan cok rahat msj lasamıyoruz.O yuzden genel bir konu acmayı uygun gordum.Dıger gothıc 2 hakkında yazılmıs konularada baktım orada ıstedıgım cevapları bulamadım.

Şimdi ben chapter 4 teyim galiba, 2 dragon kestim(ice ve red i)ve eye of ınnos um faded landı(?!)Daha dragon varmı?Sonra korinis e gittim bide gordum ki orc warlord lar gelmis bulmam gereken haritayı buldum butun orc gruplarını kestim Lord Hagen "orclar onlara vermek istedigimiz mesajı almıslardır"dedi ama daha kesersen yinede para veririm dedi.Baska quest olarak valley of mines daki palad kalesinde yapılcak zart zurt questleri var.İlerlemek için ne yapmalıyım?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler;
Saygılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1- Toprak daha doğrusu Taş Ejderha(stone dragon) , haritanın sağında ya da doğusunda köşede , yani güney doğusunda bir kale gibi birşey görüceksin orada.

Bataklık ejderhasıda , heritada görünene büyük bir bataklık vardı galiba orda. Daha açık anlatmak gerekirse , Marco varya hani ne kadar ore çıkartıldığını öğrendiğin adamlardan biri. Onu bulduğun mağaranın tam karşısında bir yerlerde giriş. Girişte bekliyen iki tane Dragon Hunter var ayrıca. Umarım bu açıklamalar yeterli olur olmazsa harita gönderirim.


Eye of innos u şarj etmek için , öldürdüğün dragondan aldığın kalp , bir tane empty lab bottle lazım. Sonra Alchemist's Bench e gidiyorsun , orda çıkıyor "Recharge the Eye " diye.

İlerlemek için işte dragonları kesip rapor ediyorsun , sonra sanırım Xardas'ın kulesine gidiyorsun. Böylece devam ediyor[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu black mage ın ıcınden bır scroll cıktı eye of power mı ney?! bunu bırseyler yapcam ama tahmınen alch. brench te yapılcak bısı demi??(not:empty lab bottle ım yok :)).Bide o black pearl,11 dragon eggs bide sulfur la yapılan potion un tarifini buldum ama heralde onada empty lab bottle gerek demi?Bu adada empty lab bottle nerde bulunur????!?!?!?!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İçinden çıkan scroll sadece sana kapıyı nasıl aççacağını anlatıyor. İşte karşıdaki koca kapının sağındaki ilk odada ve sandık var köşede , kolay görünmüyor. İçinden Eye of Power'ı alıcaksın ve o üstünde adam resmi gibi olan eşşek kadar kapının önüne gelip Action tuşuna yyani normal CTRL'a bascaksın.

Eğer gemiyle gelirken yanına Milten veya Vatras'ı aldıysan onlarda var. Potion içenine göre +15 bir özellik katıyor Mesela ben Paladin oynadım +15 str veriyor. Mercenarylere +15 dex veriyor diye okumuştum ama emin değilim.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe son yaratık harbi çok heves kırıc. Artık 3'cüde ne olcak görücez. Yinede :

* Oyunu oynamayanlar aşağıyı okumasın *






Xardas'ın amaçlarının ortaya çıkması şaşırtıcı birşeydi bana göre heh. 3 oyunda görcez neler olcak[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rpgdot.com'u ziyaret edin ingilizceniz warsa,gothic forumlarında oyunun yapım ekibinden biri war,ona gothic3 ile ilgili isteklerinizi fln söyleyin,bazende spoiler yapo gothic 3 hakkınnda[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...