Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STOLEN SWORD?


ferfere

Öne çıkan mesajlar

olan olmuş cevaplar verilmiş ama;

Ferfere sanırım senle 1 konu önce tartışmıştık.Arama yap demiştik sen hala konu açıyorsun.Daha mı kolay geliyor.Aslında senin suçun yok.

Kalkıp sana cevap verenlerde kabahat.Arkadaşlar lütfen daha 2. sayfaya bile düşmemiş bir konu üzerine tekrar konu açılırsa cevap vermeyin.Bir nebze akıllanırlar...

Ben bıktım bu tür konuları görmekten , ARAMA yapın diyiyoruz sonra kötü adam ,sorunlu kişi oluyoruz.Çok kötü bir şey mi istiyorum ?

Alan açılalı 1 hafta oldu 6. sayfaya ulaştık ve bu konuların yarısından fazlası birbirinin aynı.İyi bir şey mi bu ?[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tartışmayı sana karşı olan davranışlarımdan dolayı dedim evet.Benden nefrette edebilirsin ama şurada artık her konuda ARAMA yapın diyiyoruz ve üstüne hala konular açılıyor.

Bundan sonra Arama yap eğer aradığın bilgiyi bulamazsan konunu aç.İstersen farklı farklı 35 konu aç ama önce arama yap ve aynı şey üzerine tartışılmış mı bir araştır.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende forumda konu, topic çeşitliliğini savunuyorum.. bana göre de bu doğru.. ne olacak şimdi? neyi ne kadar aradığımın izahını tabi ki yapmayacağım.. gerekli görmüş olmalıyım mi konu başlığı açtım..

ne zaman bir forumda modaratör sıfatıyla bulunursun, o zaman insanları yönetmeye çalışırsın..

ama şu durumunda forumla ilgili bir eleştirin varsa bunu 10 defa burdan yazmak yerine, bir defa forum yönetimine yazarsın.. kimse senin düşüncelerini benimsemek zorunda değil.. o yüzden bunları birdah abenim topiclerime yazma, forum yönetimine yaz.. zaten bu da forum kurallarında açıkça belirtilmiş.. okumamışsın demek ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamam seni anlıyorum yazdığın şey gerekli bir şey ama zaten bu konu üzerine 3-4 tane konu açılmış ve diğer topiclerde laf aralarında en az 10 kez geçmişse senin bu yaptığın gereksiz bir eylem oluyor.

Moderatör değilim olmakta istemiyorum.Tek istediğim şu bölümün Knight Online'dan bir farkı olması.İnsanlar şu sayfaya girdiğinde büyük harflerle açılmış konular birbirinin aynı konular değilde ,oyunu tartışan insanlar görsün.

Yöneticiye bildirmiyorum direkman ortada söylüyorum.En azından bu yazılanları görüp başkaları yapmasın diye.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...