Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Ewt soru gayet acık bence paten kaymak vs vs futbol tekbaşına bir spor değildir açıklamalarınızı bekliyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 spor maç yapmaktır[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 spor sağlıklı olmaktır :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Hayir *!NEEEEEEEEXXXXXXXXTTTTTTT*[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -Follow the Blind- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bizim ülkemizde yazıktır ki futbol geliyo ama gelmemeli[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Benim aklıma sağlıklı yaşam geliyo.Ardından yüzmeye ve jimnastiğe olan ilgim.Garip bi insanım ben.Harbiden diyorum.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 spor deyince aklıma futbol gelmiyor, ancak spor haberleri deyince aklıma sadece futbol ve basketteki transferler gelir[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Head, 14 August 2003 23:39 tarihinde demiş ki: spor maç yapmaktır[hline]valandil ownz j0o! Ownaj :)[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 spor=eğlence. Bu kadar basit bir formül. :)[hline]Eeht, 07 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ayıdan post gavurdan dost olmaz. Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Banshee harharhahr nickim kullanılmıs harharharhar..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 iyi ozaman hani spor yapıyorum diyenler varya ozaman onlar futbolmu oynuyo simdi? Yanı spor yapıyorum diyoya sizde spor futboldur diyorsunuz dünyadaki sporcular futbol oynuyor heh düşünsene süreyha Ayhan futbol oynuyo heheh ne geyik olur :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 futbol spor degildir futbol futboldur,sporun kendi dallari vardir basketbol,tenis,voleybol gibi .. dunyada bu duruma geldi artik futbol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Sorj
Sosyal ağlarda paylaş
Apex
dunyada bu duruma geldi artik futbol :)
Sosyal ağlarda paylaş