Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bana Göre Diez cafeden bi elaman cz ye gitti kospla 5 dk da herkezi kesti Immortal_666 nicki anında banlandı gm ler çok çalışıyor anında banlıyorlar ya :=)[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 şüphesizki ARES....hala direnmeye devam ediyo ..illegallik,dupe,kosp burdada var ancak diğer serverlardan hiç bir zmn fazla olmadı...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Air_Wolf, 07 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: kospla 5 dk da herkezi kesti said: Air_Wolf, 07 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: anında banlandı [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 peki ondanmı lvl 70 kaynıyor paso her serverda oynadım ama diezden daha fazla zevk alıyorum en azından az ezik var onları kesiyordum czde :=)[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Air_Wolf, 07 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: Bana Göre Diez cafeden bi elaman cz ye gitti kospla 5 dk da herkezi kesti Immortal_666 nicki anında banlandı gm ler çok çalışıyor anında banlıyorlar ya :=) sen air_wolf nicki ile areste oynuyormusun ?[signature][hline]Areste ALınık +8 Shard +7 Dark Vane Özel msj atsın satmak isteyenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yok air_wolf sadece diezde var.[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kesin cypher değil kım olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 cyperda nereye adım atsan kospçu :=)[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 en iyi server d3 (olmayan server pek rahat oluyor ) sessiz sakin muhteşem gm lerin insanlar ile oyuncak gibi oynamadığı bir server yokkine[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 şu türklerden biri ko serverı kursada oraya geçsek adamların bize yapmadıkları kaldı ya[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 cypher ve beramus olmadığı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Air_Wolf, 07 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: Bana Göre Diez cafeden bi elaman cz ye gitti kospla 5 dk da herkezi kesti Immortal_666 nicki anında banlandı gm ler çok çalışıyor anında banlıyorlar ya :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 air wolf mümkünse arese geç orası bayaa ii ...[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 iide areste lvl 70 olan çok var diezde desen 2 3 kişi en fazla ben orda 62 olsamda gene ezik duracam..[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazcan_bo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 senin sevmeyen olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Diestede baya war sen geç orası daha ii...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 allah ibo abi nasılsın :=) ya 3 günlük charım banlandı gene deli oldum ya sanki beni takip ediyorlar benim bu taurusu bulmam lazım tanıyan bilen varsa pm atarsa sevinirim.[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Şu sitede şifre bölümü açılsın da ares e de ugrarım diezdeki charımı satarım belki alacak varsa haber versin 2000 ap 1750 hp lvl 62 %20 full shell +7 pauldron +8 chitin boot +8 unqueler +3 alıcı varsa pm atsın mümkünse izmir istanbul bursa mersin :=)[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 lvl 70 leri dert etme sen air_wolf orda da o meşhur +3 uniquelerini yaparsın olur biter..[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tabbiki ARES kosp yok. o yeter..[olsa bile bi shouttan bir kaç yazı hoooop BAN! :)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 item sorunu olmaz sorun char lvl 62 yapmam 1 ay sürer oda baya zahmet[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 en kral server NOT IN SERVER bananaleyh daha giremedim (gm yok , kosp yok dupe yok baş ağrıtıcak kisme yok ) olmayan server en iyi server :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: korix, 07 Aralık 2005 22:36 tarihinde demiş ki: en kral server NOT IN SERVER bananaleyh daha giremedim (gm yok , kosp yok dupe yok baş ağrıtıcak kisme yok ) olmayan server en iyi server :D +9999999[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Air_Wolf, 07 Aralık 2005 22:22 tarihinde demiş ki: 2000 ap 1750 hp lvl 62 %20 full shell +7 pauldron +8 chitin boot +8 unqueler +3 alıcı varsa pm atsın mümkünse izmir istanbul bursa mersin :=) bu LEGAL CHARI bana sanat nolur nolur ... yok senin senin için farkmaz zaten yaparsın hemen bi +3 +5 elf belt eline mi yapışıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar