Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bulamadım ya şu oyunu hll olsun bana

sertur

Öne çıkan mesajlar

sendit.com'dan oyunu sipariş ettiğimde 7 kasım idi, 8 kasımda yüklendi ve 21 kasımda elime geçti sonunda. benden 1 gün sonra sipariş eden arkadaşımın teslimatı 3-4 gün önce yapıldı ve 21 günlük bekleme süresi doldu diye yenisini de yolladılar üstelik, o da yoldadır :) sendit.com hava postası ile yolladığından biraz geç geliyor. dhl ile yollanmasını isterseniz 60 sterlinlik "ufak" bir meblağı gözden çıkarmanız gerekiyor.
iyi oyunlar :)[signature][hline]Angel of Death and Judgement
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 07 Aralık 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
kartımda sorun varmıs maıl atmıstım gelmıscvp
Bak guzel kardesim celallendin ama demekki varmis :-D sorun sendeymis :lol[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
Sosyal ağlarda paylaş

wow alma kararını verdikten sora insan hemencecik wow um olsun diye fahiş (kazık?) fiyatlardan atlayabilio ama çok fazla ucuz yer var. Bence hiç panik yapma senditten sipariş edebilirsin. Şu sıralar baya ucuzluğa girdi hatta oyun. Diosan o kadar bekleyemem her gün rüyalarıma girio o zaman sihirde olması lazım fahiş (120 milyon?) bir fiyata. Ya adamlar ii de fiyat kazık işte ne diim. Bide şey var eer hiç dayanamiosan 30 dakka içinde almam lazım diosan sadece cd key al kitapcıı bi halta yaramıo (yelpaze?). onun içinde biraz netten araştırsan bulursun sanırım ama bunnar için kredi kartı lazım, annem babamın diosan, laf sölerler diosan o zaman 70 milyona burda satan bi adam vardı, hayret mesaj atmamış ama 2. el pazarında bulursun işte. Yine de tavsiyem senditten denemen çünkü en ucuzu (box olaraktan) sendit com da.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Vallahi neye kasiyorsunuz anlamadim.Sendit de fiyati 17 kusur einmisoradan alin.Yok ben cabuk olsun diyorsaniz serial key gonderen siteler var.Yarim saate alirsiniz keyi.Yok o zaman ben param cok sorun degil hem cabuk olsun hemde cd ler elimde olsun diyorsaniz aramaya devam.Kolay gelsin :-D[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...