Dracon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Arkadaşlar sizden bu konuda yardım bekliyorum ben nbl nin full scriptlerini kurdum fakat zannedersem faction scriptinde bir sorun var çalıştıramadım dbsourceden faction sistemi indirdim oda çalışıyor fakat kim düşman kim değil anlaşılmıyor bu tür bir script varsa yardımcı olurmusunuz...[hline]Hasta etmeyin adamı !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 zebulanın scriptlerini sil tekrar yükle[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Abi kaç kere denedim deiğin şeyi...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bakınız: www.paticik.com/scripts[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ulan ne üşengeç adamsınız.. millet baarıyo önce arama yaptırın ondan soora açın thread'i die.. adamın cevabı 4 başlık altta ona bile bakmaya üşeniyo.. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33727 bi de laf söyler şimdi..ben görmemişim fln die..al bak utan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efkari Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Arkadaşlar hazır scriptler bulabileceğim nbl'nin felan ünlü srvlerin yada çok işe yarayan scriptler lazım acil.... yardımcı olursanız çok sevinirim TEŞEKKÜRLER[hline]<========NightmareUO===========> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar