the-one Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 dıyeceksınız ki 70 lvl yaparmı hıc alın sıze kaçarken attıkları bana bu sürekli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-one Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 resmı eklıyorum olmamaıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya bişi sorcam burda sorun ne ? yani z r thrust stab cut benzeri iki ufak skill toplamı üc skill var önceside vardır hp ni dibe indirdigine göre yani aradaki r dammageler var bunu vurması normal deilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-one Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolascem Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 evet kesinlikle combo bu comboyu 411 de kullanıyor bende ama tam yapamıyorum :) [Bu mesaj legolascem tarafından 07 Aralık 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-one Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bakalım daha ne kadar yapacak dıye sürekli pot bastım bunun daha öncesıde var sizce normalmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 NYcrıch bu boru değil olacak o kadar[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 [spo1=Burası][/spo] ya yalaninizi arasıra gerçekten saniyede bu kadar damage görebilioz. şimdi ss e bakınca diyorum normal ama lag yokken 1 saniyede 3r ve 3 skill kullananlar var . buda biraz haksızlık gibi. bizim mage lerdede böyle bi bug olsun el çabukluğu fln bizde saniyede 3 tane büyü atalım o zaman göreyim ben NYchris i bakalım.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-one Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben mı yanlıs bılıyorum ama benım bıldıgım combo yaptın mı örnek olarak 600 vuruyosan 1000 vurursun tek skille ya bu adam bu olaydan sonra bana tek vurus 1320 vurdu benim kızdıgım cz ye oyundan zevk almak için sonucta oyunmu ama böle olmaması lazım adam 100 kişiyi kesti sabahtan beri.. (mage lerın ne günahı var) beni bosver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 combo[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: the-one, 07 Aralık 2005 11:38 tarihinde demiş ki: ben mı yanlıs bılıyorum ama benım bıldıgım combo yaptın mı örnek olarak 600 vuruyosan 1000 vurursun tek skille ya bu adam bu olaydan sonra bana tek vurus 1320 vurdu benim kızdıgım cz ye oyundan zevk almak için sonucta oyunmu ama böle olmaması lazım adam 100 kişiyi kesti sabahtan beri.. (mage lerın ne günahı var) beni bosver yalnış biliosun combo kullandıgın skill animasyonunu keserek diger skilin failed vermesini önlemek icin kullanılır 600 vurcagın yerde 1000 vurmanı saglamaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya dagger defence taktıktan sonra yatmıosun kolay kolay ama bu oyunun en kötü yanı şu assaslar saniye başı biri gizlenmiş gelip 56456123123156 damage aynı anda vuruyo hadi ondan kurtuldun derken bi assas daha çıkıo yine 56465456 damage. ama biz adama bi tane büyü atıoz oda arasıra light feet ile bi bakıosun uçmuş gitmiş. herşeye razıyız sonuçta suikastçi bi adam gizlenir gelir ama comboya başladığı zaman bende combo gibi bişi yapmalıyımki eşit olalım. ben nasıl dagger defence takmak zorundaysam oda fire resist giymek zorunda kalsın. sırf bu yüzden assas char açtım birazda ben tadını çıkarayım oyunun :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 adam human basenın onunde 6 adamın ıcice gırıo arkasında saglam bıtane debuff-healer catır cutur kesıo mılletı adamın ıtemler zaten manyak bızede adamın kafasına 4 - 5 nova ınmesını beklemek kalıo ama adam mabyak 5li kombo yapıo[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu adamın ben program kullandıgına kesinlikle eminim ama bu combo adam 500 m den vurmaya baslıyo bunada bisey uydurmayın kesinlikle program kullanıyor[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-one Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ne gizlenmesı bu adam beni takip etti ben kaçtım o kovaladı ya bu gördüklerınızi sürekli yaptı (ayrıca helmetim dagger/25) scrollarda basılı ama kesin bişey cıkacak bundan göreceksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 cıksa bile o adamı banlayamazlar daha dogrusu banlamazlar[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-one Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yani bu içki masasına meze olucaz anlamına gelecek dansöz olduk anasını satayım ben sürekli bu adama sarıyom baska ss lerde yollucam bukadar el cabukluğu olamazzzzzzzzz bunu yaptıgını bana arenada moradslayer yaptı ama durarak koşarak deil ki adam sprint le ilerliyo yoksa benı yakalayamaz scroll basılı hem sprınt hem arkadan 5 skill helal olsun buna katılanlarada sadece paylasmaktı amacım ama arkası gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anatolia090 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 oha artık ya Heralde 500 Damage dan Başlayacak Bahsettiğiniz adam sıradan bir Char değil .. 1000 le başlamadığına şükredin... Hiçbirşey yok bu resimde Bal Gibi Adam Combo yu çakmış ve seni yatırmış bu kadar basit işte.. Her ölüme bir kılıf uydurmayın yafs ..Eğer Combo olmasaydı araya 1000 ve 1200 damage girerdi..Combo yu En iyi Kullanan charlardan biri zaten..411 birde bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Legal combo = Bobert .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 screenshoot da görünen kadarıyla skill+r+skill+r yemişsin. ben bunda bir gariplik göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-one Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 inşallah bişey yok diyenler humandır mutlaka onlara da bigün denk gelir anlatamadım ben derdımı np kaybı korkusu yok bende çünkü np yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 100 kere yazdım ama burnu büyükler sürekli(kendileri de kullanıyo ki) o combo deyip durdular.combo mombo diil bariz program kullanıyo bu herif.hala yok r z diyenler var.komik olmayın bu oyunu biz de oynuyoruz..bu herif ileri derece program kullanıyor.[signature][hline]Dön de bak aynaya hey:-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben orc um ama örnek vermek gerekirse 0000000 dan da 1 saniyede 6-7 damage aldığım oldu. hiçbir zaman da çıkıp bu adam macro yada program kullanıyor demedim. bunu yaptığından kuşkulandığım 1-2 kişi var tabii ki ama %100 emin olmadan hiçbir suçlama da yapamam. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 . [Bu mesaj KS_er_SAPI tarafından 07 Aralık 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bence bunda macroluk programlık birşey yok..mantıklı düşünürsen level 70 olan bir adam eh biraz olsun oyunu/comboyu bilsin.ben tamtamdan 100metreden 6-7 dmg yedigim zmn atıp tutanlar vardı %100 combo hedöhödö diye.ben 1vs1 e gelsin öyle yapsın dedip ses yok tabi..ama bu combu anormal bi dmg yok burda.[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:141k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar