Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

secenek lazim filo icin.

Zegna

Öne çıkan mesajlar

sirkete dizel araba alicaz filo halinde.

aklimizdakiler

fiesta , corsa ve palio.

acikcasi benim gonlumden fiesta geciyor , kullandim cok rahat.
ayni sekilde bu yari van corsalarda cok ragbette hani arka camlar yok filan 2 kisilik.

palio yu hic kullanmadim.

simdilik agir basanlar fiesta ve corsa.
kullananlar varsa sorunlarla karsilastilarmi filan bilgi verirlerse sevinirim.

aslina bakarsaniz opel biraz sabikali , alinan 4 tane opelden vectranin 2 tanesinde motor sorunu cikmisti zamaninda.[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bende kiralamayı tavsiye edecektim. Masraflar size kitlenmiyo o durumda kiraladığınız firma yapıyor her türlü bakımını fln. Ancak 2 yıl zaten garantide otomobiller. Bir incelemekte fayda var yinede.

Corsa biraz sabıkalı evet. Direksiyon kutusu sorunu çıkartabilir birde temiz yakıt ister illede eurodiesel kullanacaksınız yoksa bikereden bişey olmaz diye düşünmek bile büyük risk opelcilerin olduğu bir forumda arkadaşlar dert yanmışlar.
Peugeot önermiyorum çok daha hantal kalıyor corsaya göre. Fiestalar şekil olarak biraz daha güzel ancak içleri pek kötü ya. Birde bakım masrafları + maliyetleri nedir bir fikrim yok açıkçası.
Araçları ne için kullanacaksınız? Van türü birşeymi gerekli yoksa Clio Symbol fln düşünmezmisiniz ki?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

sadece şehiriçi ise eğer en ucuzunu ve az yakanını alın :)

yok eğer şehirdışı ise güvenlik donanımları ön plana çıkar. bir de tork ve beygir gücü daha büyük motor. çnkü küçük hacimler yüksek devirlerde daha çok yakmaya başlıyor. kasıyor ki hızlansın :P

araç sayınız fazla ise kiralama en iyisi.

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium haklı. Büyük hacimli motor biraz daha az zorlanır güç gerektiğinde. En ucuzu tata indica ama yapmayın etmeyin yani :)
100bin/3yıl garanti verenler var. Birde sınırsız km /2 yıl fln verenler var.
Ford ve Renaultta garanti süresini uzatabilme seçeneği var 200ytl ye 1 yıl uzuyo fln ilk yıl içerisinde alıyorsunuz. KM sınırı olmayan garanti verenini tercih edin. Opelde km sınırı yok fakat 2 yıl garanti var. Renaultta 4 yıla kadar uzatılabiliyordu galiba?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere filo için asla, asla, ASLA Peugeot almayın. 2. senenin sonunda o kadar çok bakım onarım masrafı çıkartır ki arabaya ayıracağınız amortismanı falan geçer.

Eğer çok sayıda alacaksanız ve kullananlar elemanlar olacaksa, gidip altlarına Fiesta yerine Palio vermek iyidir. En azından arabayı mahvederlerse bile ucuza toplanır. İşim gereği şirketlerin muhasebe kayıtlarını inceliyorum, taşıtlar söz konusu olduğu zaman en sık karşılaştığım şeylerden bir tanesi kaza masrafları, cezalar ve tamir giderleri, o bakımdan altlarına iyi bir araba vermenin mantığı bir yere kadar.

Şehirlerarası yollarda gidecekse hikaye tam tersine dönüyor tabii.

Ama Fransız malı almayın, kulağa küpe.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben pejo 206 hdi kullandım o ne abi öyle.. bukadar kötü bir araba kullanmamıştım.. gazı topukla düz yolda gitmiyor.. o derece yani .. birde direksiyonu çok ağır .. rahat oturamadım 20 kere koltuk ayarı yaptım...seçenekler arasında en iyisi palio gibi .. sonuçta kendin kullanmayacaksın..[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

şirkete araç alacak olan birçok tanıdığım ellerinde liste (en çok arıza çıkartabilecek parça ve kısımlardan oluşan bir liste) servislere gidip fiyat aldılar. kimse sizi bundan dolayı ayıplamaz. milyarlar verip alacağınız aracın nekadar masraf çıkartabileceğini bilmek hakkınız. tampon, far kaç para... tabi adetleri yüksek olanlar kiralamanın avantajını görüp ona yöneldiler. siz kaç araç alacaksınız?

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...