Raven Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Evet arkadaşlar belki güzel bir buluşma ayarlanabilir. Biz ordayız... Kaliteli rock müzik dinlemek isteyen herkesi bekleriz ;) [Bu mesaj Raven tarafından 28 Kasım 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 saat kaçta? biz izmir tayfası her an hazırız yani dimi kardeşler! (:[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Arkadaşlar Program Şöyle.. 1.45 - 2 ye doğru kapılar açılacak. Saat 14:00 da Meteor Saat 15:00 da Los Amigos Saat 16:00 da Sahte sahne alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 gidin patiler! ben gelebilsem...[signature][hline]Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman, Bana kısmet değil dizinde yatmak aman aman, Dizinde yatıpta yüzüne bakmak aman aman, Gel aman aman yanıma , kıyma bu yazık canıma, Bir kara kaşım , bir kara gözüm , değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 dersane öğleden sonra cuamrtesi gunlerı... gelemiyorum..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 izmir tayfası amma aktif oldu be. yazın biz izmirdeyken böyle olmazsanız sorarım ben :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 asıl hareket yazın başlıo;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 opus neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 roinin sokagında dicem roiyi biliomusun.? urağın bi ön sokagında dicem uğrağı biliomusun? sokaın adını unuttum..=)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Kıbrıs şehitlerinin ara sokaklarından birindeki bi bar. güzel bi mekan bnce.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 co$tu izmir tayfası tutabilene a$kolsun.[signature][hline]death øwnz lìfe [Bu mesaj Pyro tarafından 28 Kasım 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 gaza gelenzi[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Dwinz, 28 Kasım 2005 23:30 tarihinde demiş ki: roinin sokagında dicem roiyi biliomusun.? urağın bi ön sokagında dicem uğrağı biliomusun? sokaın adını unuttum..=) biliyorum biliyorum :) anladim neresi oldugunu. ben en son izmirden ayrilirken cafe lir ve iskenderiye kutuphanesinde kalmisim tabi :p bi de klise sokagimiz ve dar sokak vardi ama dar sokak olmus dantel sokak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Arkadaşlar hepinizi bekleriz.. gerçekten süper olcak.. özellikle pati buluşması haline getirilirse gerçekten çok eğlenceli bir gün olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Güzel çok sosyaliz büyük olasılık gelicem :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 millet ben müsait olursam keisn gelicem de rock la olmuyorr bea bu haftaki inspite konserine gelmeniz lazımda ya. neyse ama unutmayın yakın zamnda iyi bir metal konseri olabilir ozman herkes gelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 7 ocakta gates of eterınty konserı olucak ona gıdıcem ben süper bı grup blındcat bılırsın sen seckınlerı[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 gdecem bende anasını satiim.şöle bi içelim güzelleşelim hemde kulaklarımızın pasını atmış oluruz.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 beyler 1inizi bile tanımıyom patiler nerde toplaşcak bi yer belirleseniz öyle daha iyi olmazmı?[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Lullaby-kit sen birimizin numarasını al gelince ararsın biz de 2de sevincin önünde mi buluşsak yine acep? (:[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 program 1.30 da basliyo yanniz 2 de bulusursak ancak kilink-sokak kopekleri ne gideriz.o programda 2.30 da.farketmez benm icn hepsine uyar yani=] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Toplantının amacı zaten Los Amigos sahneye çıktığında orda olmak. dediklerinden bir şey anlayamadım...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 lulablly-kit adlı arkadaşımız biostaki programdan bahsediyor sanırım... geldiğin için çok saol "apla" :) [Bu mesaj Raven tarafından 01 Aralık 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 her neyse.gene belirtiyorum belli bi saat ve yer yazılsın eğer patiler toplancaksa.sevinç bence uygundur.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bütün herkes sevıncın onunde bulusuor karsıtırmayasın bızım tayfayı :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar